Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 3, 2017

Perryvanherpen woog op het moment van schrijven 113.60 kg (bmi: 31.14).

Vandaag op pad gegaan met wat fruit, 2 krentenbolletjes en 2 snack a jack rijstwafels. Ik merk dat ik geen honger heb. Heb ik dat wel pak ik wat fruit extra. Ik merk wel, maar dat is bij mij altijd al een probleem geweest, dat ik veel te weinig drink. Ik denk er gewoonweg niet aan. Aan het eind van een drukke werkdag denk ik vaak oe wat heb ik weinig gedronken. 2 kopjes koffie (zwart) een groot glas water en een beter melk. Ik wil eigenlijk veel meer water drinken, maar heb geen idee hoe ik mezelf beter kan stimuleren om dit ook daadwerkelijk te pakken. Heb vaak lange dagen bij klanten en veel lange overleggen en daartussen is het vaak ook rennen een haasten. Dit laatste kan ik niet veranderen helaas. Zijn er nog goede tips om dit beter te kunnen managen? Zo, Nu eerst even voordat ik naar huis rijd een glas of 2 water, dan kunnen we het wellicht ook weer beter volhouden tot het avondeten en een stuk fruit mee voor onderweg.

July 3, 2017 om 12:24
Vul 2 liter flessen met water en zorg dat ze aan het eind van de dag leeg zijn Perry.

Liefs en een fijne avond,

•.•.❀•. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Kwartjes Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ .•❀.•.•
Onbekend
July 3, 2017 om 15:26
Herkenbaar Perry maar vergeet niet dat je koffie, thee, soep, ed. ook mee mag tellen.
July 3, 2017 om 16:47
misschien voor elke maaltijd een glas water drinken,'t is maar een idee.
July 4, 2017 om 03:34
Soms wordt er over 2 liter gesproken anderen zeggen dat 1,5 liter voldoende is per dag. Wat houden jullie aan?
July 4, 2017 om 10:06
Ik probeer 1,5 tot 2 liter te drinken:haha: Lijkt me ook niet makkelijk voor jou, want dat vocht wil er ook weer uit.... en om nou tijdens een overleg 2x weg te lopen is ook weer wat. Thuis lukt het mij makkelijk, als het druk is op mijn werk soms niet. Er schijnen ook apps te zijn zodat je telefoon een seintje geeft dat het tijd wordt om wat te drinken.
July 4, 2017 om 15:11
Apps hahaha heb een windows telefoon (niet zelf te kiezen, gebruik die van mijn werk ook prive) waar geen enkele app op draait helaas. Ik zal eens zoeken, maar denk dat ik daar al snel een nieuwe telefoon voor nodig heb. Maar inderdaad, vooral op het werk is het druk dus vergeet ik het vaak.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan