Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 4, 2017

Mavke woog op het moment van schrijven 75.40 kg (bmi: 23.27).

Hallo vrienden

Niet een spectaculaire week achter de rug. Ik ben matig afgevallen, maar ik eet dan nog steeds behoorlijk meer dan toen ik in Spanje vertoefde. Het sporten loopt niet echt goed. Nee, het dagelijkse ritme vind ik hier in België niet terug. Op zich gaat het ook niet zo slecht met mijn gewicht, zolang ik maar die 75 niet uit het oog verlies.

Je vraagt je waarschijnlijk af wat de reden is waardoor ik niet aan afvallen toekom... wel, ik spendeer heel veel tijd met mijn dochter en kleinkind, waar ik ten volle van geniet. Maar zo wil ik mijn dochter extra verwennen met een ijsje of een lekker hapje.. en dat is minder goed voor de lijn he. Ook de verjaardag van mijnoudste petekind werd duchtig gevierd. Ik lette wel op bepaalde zaken zoals slechts 1 aperitief en geen alcohol bij het eten of slechts 1 bord eten en geen tweede ronde, maar toch nog altijd meer dan op een doordeweekse Spaanse vakantiedag... dus isde boodschap: dit als evenwicht proberen vast te houden. Dan is 75 die goede basis en kan ik leven met mezelf haha.

Fijne week!

Liefs
Martine

July 4, 2017, gewijzigd door Kwartjes op July 4, 2017 om 09:51
Hoi Martine, heerlijk om zo met je dochter (lekker verwennen) en kleinkind bezig te zijn.Liefs en een fijne dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”
July 6, 2017 om 10:11
Ha Martine,
Je hebt groot gelijk, lekker genieten van je kleinzoon en natuurlijk van je dochter. En zo slecht doe je het niet, geen alcohol, maar 1 keer opscheppen en het resultaat is er naar, er is toch mooi 6 ons af deze week.
In je voorstellen hier schrijf je 81 kilo als ideaal, dus wees inderdaad tevreden met die 75 kilo. Misschien zak je een volgende vakantie weer wat verder, maar als je dit weet vast te houden, doe je het al heel goed. Genieten van dochter en kleinzoon is belangrijker dan een getal op de weegschaal (zolang je je er tenminste wel goed bij voelt)
lieve groetjes Christine
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan