Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 5, 2017

Gupsel woog op het moment van schrijven 98.40 kg (bmi: 34.05).

De boel is in gang gezet. Ik heb me ziek gemeld ten gevolge van zwangerschap en kan nu tot na de zomervakantie aan mijn herstel werken. Opgelucht....

Vandaag wordt mijn mannetje 30 jaar! broekkie. (ikzelf ben 34 en dat deed niet eens zeer) We hebben dit in het weekend al gevierd en vandaag is hij gewoon aan het werk. Vanavond nog even samen met ons gezinnetje hieper-de-piepen.

Marije is gister goedgekeurd bij het consultatiebureau. Grote meid al. Zo'n 12 pond en 61 cm. En dat met 10 weken. Ze heeft haar skills even laten zien zoals nekje ophouden, lachen en geluidjes maken. Als beloning kreeg ze een prik. Auw!
Ook Jesper heeft zijn skills even laten zien. Een toren gebouwd met alle blokjes die hij kon vinden en een praatje gehouden, ondertussen rustig een appeltje gegeten. Fijn zulke lieve kids.

De afgelopen 2 dagen heb ik goed mijn best gedaan met dieet. Als ik s avonds moe ben valt het me zwaar maar over het algemeen gaat het goed. Ik heb geen eetbui gehad en uitgesproken wanneer ik het even lastig vond. Gister maar een extra boterham smeerkaas 20+ gegeten ipv een dikke koek (die qua suiker dan vaak voor een eetbui zorgt) Knap van mij.


July 5, 2017 om 05:07
Dat is fijn dat jij na de zomervakantie aan je herstel kan gaan werken Gepke.
Hartelijk gefeliciteerd met je man. Arme Marije, een injectie als beloning! :snik: Lieve kindertjes hoor en Jesse lief gespeeld met de blokken. Met eten heb je het super goed gedaan. Lekker zo doorgaan.Liefs en een gezellige dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan