Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 7, 2017

Perryvanherpen woog op het moment van schrijven 112.80 kg (bmi: 30.92).

Vandaag en gisteren ging over het algemeen goed. Ik eet niet veel fruit. Vandaag patat op, maar geen grote portie en maar 1 snack. Ik snoep nog steeds niet. Nu al bijna 2 weken terwijl er veel verleiding is. Ik merk dat ik mezelf moet dwingen om er vanaf te blijven. Het lukt wel gelukkig. Dit weekend nog een feestje, de kermis en een etentje. Genoeg beproevingen zou ik zeggen, maar ik ben vastberaden om ook a.s. maandag op de weegschaal een positief resultaat te zien. Afgelopen week weer een hele hoop gebeurd op het werk en op school bij mijn zoontje. Allemaal dingen waar ik in de regel meer van ga nagelbijten. Ook dat houdt ik goed vol en merk dat ik ondanks de stessvolle week in de rust kan bewaren en dit ook niet als argument gebruik om weet te gaan snoepen bijvoorbeeld. Iets wat ik eerder sneller geneigd zou zijn te doen. Ik kan ook steeds beter nee zeggen. Vandaag nog tegen mijn vrouw die me chocolate aanbood. Ze leek verbaasd en ik kreeg de vraag of ik weer aan het lijnen was. Het begint dus op te vallen. Nog niet zozeer door mijn uiterlijk, maar door mijn bedrag.

July 8, 2017 om 01:51
Complimenten Perry! Aanleiding genoeg om te zwichten, maar je hebt volgehouden. Niet per ongeluk maar bewúst. Dat vind ik heel knap. Betekent ook dat je de stress erváren hebt en niet weg gegeten. Voor je programma dit weekend is het misschien handig om per keer te bedenken hoe je het gaat aanpakken. Laat je niet verrassen, maar doe wat je hebt bedacht van tevoren. Heel fijn weekend en veel succes!
July 8, 2017 om 03:35
Dat is inderdaad precies de aanpak. Omdat ik nu mijn programma bekeken met als doel niet de fout in te gaan, weet ik nu inderdaad wat ik wel en niet zal gaan doen en op welk moment. Was daarvoor nooit bewust bezig met wat nog ging komen en dan denk je vaak dat wat je neemt wel meevalt. Maar het totaal is belangrijk. Dus nu ook als doel gesteld maximaal 1x per week iets te nemen waarvan je weet dat het niet goed voor je is.
July 8, 2017 om 05:28
Excuus voor alle typfouten. Via mobiel is typen niet handig.
July 8, 2017 om 07:15
CHAPEAU Perry. Ondanks de stress ben je sterk gebleven. Daar is maar één woord voor: "TOP!!!!!"Liefs en een fijn weekend,

•.•.❀•. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Kwartjes Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ .•❀.•.
Onbekend
July 8, 2017 om 13:54
Ja, als je anders altijd ja zegt tegen chocolade en nu nee dan valt dat zeker op. Ik vind het sterk van je vooral omdat het in huis is. Zelf halen we het niet in huis maar dat is ook gemakkelijker omdat mijn man ook af wil vallen.
Complimenten Perry.
Fijn weekend
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan