Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 11, 2017

Perryvanherpen woog op het moment van schrijven 112.80 kg (bmi: 30.92).

Vandaag goed begonnen. Brood gesmeerd voor de lunch, 2 appeltjes klaargelegd voor de dorst. Tja en dan vergeten mee te nemen en alsnog naar de supermarkt toe moeten :(. Dus maar besloten een broodje met rosbief te eten. Mager genoeg dacht ik zo. Het gaat goed met eten. Het totaal geen honger gevoel en neem overdag 3 tot 4 koffie (zwart) per dag, altijd gecombineerd met een glas water. Dit werkt prima. Tussendoortjes heb ik (nog) niet veel behoefte aan. Bij het avondeten pak ik een reguliere portie (niet overdreven veel). Blijft nu met gemak onder het aantal calorieën. Als ik 's avond nog honger krijg pak ik wat fruit of een sneetje peperkoek. Ik merk dat ik steeds met de gedachte speel om meer te gaan bewegen, maar mezelf er gewoonweg nog niet toe kan zetten het te gaan doen. Na een intensieve dag op het werk niet veel zin meer om nog te gaan bewegen merk ik. Moet me er gewoon een keer overheen zetten en gaan vermoed ik, maar de drempel is vrij hoog...

July 12, 2017 om 01:01
Beste Perry,

Bedankt voor je interesse om mij te gaan "volgen".
Ik heb slechts een beperkt aantal "buddies", waar ik goed contact mee heb en wil het daar graag bij houden.

Door dit aantal uit te breiden en heel veel buddies te hebben, zou ik het overzicht verliezen en wellicht niet die aandacht kunnen geven, die ze verdienen.
Het begint dan vaak als een "verplichting" te voelen, om in hun dagboeken even wat te schrijven en als je dat dan wel doet, heeft het vaak weinig diepgang.
Dat is haast altijd wederzijds.
Daarom ga ik jou ook maar niet tot buddy maken, maar wens je wel veel succes in je streven, om de nodige kilo's kwijt te raken.
Overigens.........aan "bewegen" heb ik ook een broertje dood.

Groeten van Koko.
July 12, 2017, gewijzigd door Perryvanherpen op July 12, 2017 om 06:50
Beste koko,

Allereerst is mijn doel afvallen en daarbij persoonlijk vastleggen op dagelijkse basis hoe ik er mee om ga. Toen ik mijn eerste bericht schreef had ik niet eens het besef dat anderen het konden lezen. Het is voor mij dus iets persoonlijks. Nu er op wordt gereageerd is dat prima en soms ook extra motiverend. Soms negeer je reacties die overigens met de beste intenties geschreven zijn, maar niet passen hij de manier waarop ik mijn doel wil bereiken. Je pikt eruit wat voor jou interessant is. Ik verwacht zeker niet van buddies/volgers dat ze altijd een reactie plaatsen. Ikzelf lees en reageer ook heel selectief. Ik doe dit alleen bij mensen met soortgelijke problematiek /gevoel / doelen. Afvallen is bijna ieders doel, maar hoe en met welke struggles dit gebeurd verschilt. De een is dus interessanter om te volgen dan de ander en voor iedereen is dat persoonlijk. Ik las je bericht over diabetes, dat wekt mijn interesse, aangezien mijn vader suiker heeft en ik soms bang ben dat het me ook ooit overkomt. Andersom verwacht ik niet dat mijn verhaal voor jou dan ook interessant hoeft te zijn. Dus no worries, je hoeft je nergens voor te verontschuldigen. Ik wens je veel succes met jou persoonlijke missie. En wat voor mij interessant is haal ik daar dan wel weer uit.
July 12, 2017 om 08:07
Als je gewicht wilt verliezen en het er ook af wilt houden, dan is het belangrijk dat regelmatig bewegen een belangrijk onderdeel van je dagelijkse routine moet zijn Perry.

Liefs en een fijne dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan