Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 13, 2017

Perryvanherpen woog op het moment van schrijven 112.80 kg (bmi: 30.92).

Vanmorgen stiekem op de weegschaal gaan staan om te kijken wat het resultaat is na 3 dagen zeer goed opletten op mijn voeding. Verbazingwekkend resultaat. 2,8 kilo kwijt in 3 dagen. Holy Sh*t. Ik log hem nu nog niet aangezien ik de komende 4 dagen nog aardig wat hobbels te overwinnen heb, maar ik weet nu wel dat ik mezelf voor mijn kop sla als er maandag ten opzichte van vandaag weer een kilo of wat bij is gekomen. Dus extra motivatie om de komende dagen rustig aan te doen met de hoop dat maandag bij mijn officiële weegmoment ik minimaal die 2,8 kilo ook echt kwijt ben. Gezien de statistieken zou het alleen maar kunnen resulteren in een domper. Het wordt spannend. Het merendeel zal ook vocht zijn schat ik, want zoveel vet verliezen in deze korte tijd is gewoon niet reel, maar toch voelde dat vanmorgen al heel goed. Dus ook weer opletten met zout, want dat zou anders een vertekend beeld opleveren en alleen maar teleurstellend werken. Ik moet het eigenlijk gewoon niet doen dat tussentijdse wegen, maar ben zo nieuwsgierig.

July 13, 2017 om 05:22
Ja, die weegschaal is me er eentje... Ik had je vorige dagboek ook gelezen, dus ik weet hoeveel moeilijke momenten er aan gaan komen voor je. Bij de bbq kan je wat verder weg gaan staan kletsen, bij de etentjes zal je goed moeten kiezen en de bierbeleving....stiekem uitspugen zit er zeker niet in:grinnik:. Heel veel succes met het proberen vast te houden van je huidige resultaat en in ieder geval veel plezier!
July 13, 2017 om 06:02
Dank je JufJelle. Ik heb me voorgenomen bij het etentje zeer zorgvuldig te kiezen uit met name gezonde gerechten met zo min mogelijk sauzen en frietjes etc. met mate te nemen. Nagerecht wil ik skippen, maar wel een lekker bakje koffie. De BBQ tja..... tja..... Zo min mogelijk gehakt en worst, maar meer in de hoek van kip en salades blijven. En natuurlijk stokboord met mate zonder dikke laag kruidenboter. De bierbeleving is van 12:00 tot 20:00 uur. Gelukkig kan ik hier maar bij zijn vanaf 16:00 uur aangezien ik mijn dochter eerst ga wegbrengen naar scouting kamp. Om 18:00 uur zullen we wel wat gaan eten, dus heel veel bier wordt het ook niet die dag. Moet alleen oppassen voor de vette hap na. Keuzes keuzes keuzes, maar het positieve is dat ik er wel echt over nadenk nu i.p.v. vroeger maar te blijven proppen en drinken. Het gaat volgens mij volledig over bewustwording en je eigen gedrag aanpassen. Dat is natuurlijk het moeilijkste wat er is, maar ik ben zeker op de goede weg. Bijt nu ook al 3 weken geen nagels meer bijvoorbeeld en dat na 30 jaar bijter te zijn tot bloedens toe. Stoppen met roken heb ik 17 jaar geleden al overwonnen en nu dat gewicht voor eens en altijd. Je voelt je toch wel een beetje herboren.
July 13, 2017, gewijzigd door Perryvanherpen op July 13, 2017 om 10:56
Ik voel me ook beter nu ik gezonder eet, merk echt het verschil. Na alle stress van het afgelopen jaar ben ik vorige week toen ik vakantie kreeg óók gestopt met roken. Sssst, dat weet bijna niemand. Ik ben juist nu erg gemotiveerd en heb geen zin in "je vraagt teveel van jezelf". Het zou kunnen dat ik daardoor moeilijker of langzamer afval, maar ik wil het gewoon. Nu! Het gaat goed. We houden vol hoor!

@JufJelle: Super vooral doorgaan!
July 13, 2017 om 10:02
Ik heb het volste vertrouwen in je Perry. Je bent zo gemotiveerd. DOORZETTEN en VOLHOUDEN hoor.

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan