Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 14, 2017

Rooomy woog op het moment van schrijven 76.00 kg (bmi: 24.54).

Oef. Dat was even schrikken. Ik ben er even een tijdje uit geweest; tentamens zorgde ervoor dat ik minder goed ging eten en sporten en zelfs na de tentamens dit zo bleef aanhouden. Weer terug bij 76 kilo en ik wist dat t No Good was.

Het sporten en gezonder eten heb ik daarom vanaf maandag weer een beetje opgepakt, echter vond ik wel dat t zo verstandig was om een nieuwe nul-meting te maken met mijn vetpercentage. Straks ben ik aangekomen sinds de laatste meting en zal een nieuwe meting nadat ik zo goed ben bezig geweest miss dan niks resulteren. Helaas bleek ik 2,5% meer vet te hebben dan de laatste meeting van 2 maanden geleden.. WOW. Dat is echt veel. Ik zit nu op 33,4% wat echt in het overgewichtgebied zit terwijl ik er net bijna uit was.

Het was even schrikken maar ik heb het direct ook toegespeeld naar mijn vrienden en vertelt dat het zo klaar is. Dus de feestjes die deze dagen gepland staan, wil ik echt even zonder drank en vette happen doen; en mn vrienden zullen het vast begrijpen.

Hopelijk over 5 weken weeer minder vet dan dit!!.. Alvast fijn weekend iedereen!

July 14, 2017, gewijzigd door Kwartjes op July 14, 2017 om 06:55
Dat is zeker balen Romy, maar je hebt het weer goed opgepakt. Heel goed dat jij je vrienden hebt ingelicht.Zij zullen er zeker begrip voor hebben.

Liefs en een fijn weekend,˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan