Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 14, 2017

Perryvanherpen woog op het moment van schrijven 110.90 kg (bmi: 30.40).

Gisteren 12,5 jaar huwelijk van mijn schoonbroer en zus gevierd met een heerlijke BBQ bij de bierbrouwerij in Oijen. Echt een aanrader om daar eens een keer lekker te gaan dineren met heerlijke zelf gebrouwen biertjes. Het was een 3 gangen menu. Eerst versie paprika tomatensoep met maisbrood, daarna BBQ, met brood en diverse salades, koude schotels, sauzen en fruit. Tot slot kersen, citroen en caramel toetjes en natuurlijk biertjes en afsluiten met een bakje koffie. Ik heb het soepje meegedaan met een sneetje maisbrood. Daarna op de BBQ 2 kleine gehaktballetjes, een kipfilet, 2 stokjes kipsate en een klein speklapje op. Geen sauzen gepakt bij het vlees. 3 Stukjes stokbrood met versie pesto ipv kruidenboter genomen. Wat Fruit, aardbeien en ananas gegeten en veel rauwkost. Ook de salades met sauzen, de aardappelsalade en koudeschotel heb ik niet gepakt. De toetjes heb ik overgeslagen, maar wel een heerlijk bakje koffie op met een klein boterkoek blokje. Verder 2 flesjes pepsi light op en verder alleen spa blauw. Dus geen bieren etc.

Al met al heb ik uitgerekend wat ik gegeten heb en kom nog onder het aantal calorieën uit wat ik deze week zou mogen eten per dag om mijn doel te bereiken. Dag 1 ben ik dus doorgekomen en ik heb voldoende en lekker gegeten.

July 14, 2017, gewijzigd door Kwartjes op July 14, 2017 om 05:42
Alsnog van harte gefeliciteerd met het 12½ jarig huwelijk van je zus en zwager. Dat heb je netjes gedaan Perry. Mijn complimenten.

Liefs en een fijn weekend,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
July 14, 2017 om 07:05
:respect:Krijg alleen wel enorme trek van je berichtje...!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan