Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 25, 2017

Steph86 woog op het moment van schrijven 126.60 kg (bmi: 43.81).

25-7-2017
Ik weet niet zo goed hoe ik moet beginnen met dit berichtje. Ik plaats liever leuke berichten, maar helaas voel ik mij vandaag wat overprikkeld en moe. Ben erg gevoelig voor emoties van mijzelf en van anderen en heb gisteren een heftig dagje gehad. Weet al langer dat ik hooggevoelig ben, maar wil hier niet te veel bij stil staan. Nou vraag ik mij af of hierin een relatie is met eten/sporten etc. Mijn hoofd voelt als een spons en ik krijg mijn emoties/gevoelens even niet op een rijtje. Ik ga in ieder geval proberen gezond en regelmatig te eten. En misschien vanavond sporten. Heb helaas een blessure aan mijn lies, dus moet nog even kijken of het sporten gaat lukken. Hopelijk de volgende keer een positiever berichtje van mij. Van mij af schrijven helpt trouwens wel. En om wel positief te eindigen: Mijn gewicht gaat de goede kant op ;)

July 25, 2017, gewijzigd door Kwartjes op July 25, 2017 om 06:27
Lieve Stephanie,

Het is voor jouzelf van groot belang dat je de emoties die je voelt, erkent. Op het moment dat je stil staat en jezelf toestaat om te voelen kan je de emoties een naam geven. Vervolgens kan je traceren waar de emotie vandaan komt. Als je dat gedaan hebt, kan je de beslissing maken wat je er mee wilt doen. Je moet je emoties de baas worden.
Bij het herkennen en labelen van emoties is het van groot belang dat je hier geen enkel oordeel aan vast plakt. Gevoelens zijn nooit slecht. Waar het daadwerkelijk om gaat, is hoe je met die emoties omgaat.

Erken je gevoel, maar laat je niet meeslepen door de emotie die het teweeg brengt. Kijk ernaar, wat gebeurt er nou echt? Observeer, laat het toe, accepteer en laat het vervolgens los. Als je de moed hebt om je gevoel te volgen, raak je op je eigen levenspad.
Je hoofd heeft meestal hele andere plannen en wil je vooral op het spoor van de menigte houden. Netjes in de pas met de rest. Maar jij bent niet als "de rest" Jij ben jij, met je unieke eigenschappen en je eigen dromen. Stap in je eigen leven en volg je hart.
Super goed dat al bent afgevallen. Heel leuk dat we buddy's zijn. Bij mijn introductietekst staan honderden recepten. Als je wilt, kun je daar gebruik van maken.

Liefs en een fijne dag,

▂▃▄▅▆▇█▓▒░¸.•❤•.❀•☘•Kwartjes❤•☘•❀.•❤•.¸░▒▓█▇▆▅▄▃▂
July 25, 2017, gewijzigd door JufJelle op July 25, 2017 om 11:12
Ooit is mij de vraag gesteld "als je zo overspoeld wordt door gevoelens en emoties, wat doe je dan?" Rotzooien met eten, natuurlijk. "En als je dat niet zou doen?" Dan zou ik me verdrietig voelen. "Voel het maar, het gaat voorbij".
Ik had gisteren precies zo'n dag als jij beschrijft. En ik heb het laten gebeuren. Was blij toen ik naar bed kon. Vandaag voel ik me veel beter!
August 4, 2017 om 12:35
Het gaat de goede kant op Stephanie. Lekker zo doorgaan.Fijn weekend,

▂▃▄▅▆▇█▓Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ▒░Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♫Kwartjes♫Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ░▒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ▓█▇▆▅▄▃▂
December 16, 2017 om 06:24
Lieve Stephanie,

Prettige kerstdagen en een fijne jaarwisseling!

Klik op deze leuke link en geluid aan.

Merry Christmas.♥ ♥ ♥ ♥ "Een gezond, liefdevol en slank 2018" ♥ ♥ ♥ ♥

Liefs,

2017 ♥ ♥ ♥ Kwartjes ♥ ♥ ♥ 2018

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan