Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 25, 2017

JuulTjUh woog op het moment van schrijven 63.00 kg (bmi: 22.86).

Hoi allemaal mede-strijders!

Het is al lang geleden, dat ik hier voor het laatst actief ben geweest. Ik ben vanaf nu weer van plan om hier actief te zijn. Misschien dat je je afvraagt waarom? Ik ben na de laatste inlog niet aangekomen of iets dergelijks, maar ik merk de laatste tijd dat het (vooral qua voeding) niet meer helemaal lekker gaat. Ik wil hier weer meer controle over krijgen, maar vooral: Ik ben wel heel blij waar ik al gekomen ben, maar ik heb mijn 'einddoel' nooit bereikt. Mijn einddoel is om 58 kilo te wegen (wat het perfecte gewicht bij mijn lengte zou zijn) en om een redelijk strakke buik/heupen/bovenbenen te krijgen.

Op het moment doe ik aan hardlopen (wonderbaarlijk genoeg houd ik dit al meer dan een jaar vol :D) en probeer ik daarnaast ook actief te zijn. Ik heb een tijdelijk sportschoolabonnement afgesloten (tm 1 okt) en probeer dan ook 2x in de week naar zumba te gaan. Qua eten probeer ik de standaard 3 maaltijden te nemen (zonder teveel te eten, omdat iets zo lekker is) en neem 2 a 3 tussendoortjes op een dag. Het drinken zit altijd wel goed, aangezien ik bijna altijd alleen water, thee en limonade drink.

Ik ben benieuwd hoe het jullie zal vergaan en hoop dat we elkaar kunnen aanmoedigen, steunen en samen 'over de finish' te kunnen komen.

July 25, 2017 om 16:27
Hoi Juultje (ik maak maar even kleine letters als je het iet erg vindt...), en ik zag dat je me wilde volgen. Ik kom niet zo vaak op dit forum, maar zo nu en dan geef ik mijn gewicht door als ik eraan wordt herinnerd door een of andere 'automaat' van Valtaf.nl. Dan geef ik dat getal door en schrijf ik een klein woordje.
Ik ben het afgelopen jaar nog wat intensiever bezig geweest om op gewicht te blijven en doordat ik mijn maaltijden serieuzer ben gaan plannen en bijhouden (ook in de Eetmeter van het Voedingscentrum) kwam ik erachter hoeveel kcal ik dagelijks naar binnen kreeg en waar ik nog verbeteringen in aan kon brengen. Het nemen van minder snelle koolhydraten én het kiezen voor één echt lekker iets op een dag (ook plannen) helpt me nog steeds om mijn gewicht op een aardig peil te houden.
Ik ga nu ook even in mijn eigen boekje kijken...
July 26, 2017 om 03:42
Succes.
July 26, 2017 om 11:14
Lieve JuulTjUh,

Heel hartelijk welkom terug bij ons. Je doet goed aan beweging. Zelf ga ik ook 2 x in de week naar de sportschool. Aankomen is gemakkelijker dan afvallen. Het afvaltraject is een lange weg vol met veel hindernissen en valkuilen. Dat zal je ongetwijfeld weten. Jouw overwinning is niet dat je nooit faalt, maar dat je telkens weer opstaat als je struikelt. Je bent nog onderweg om slanker te worden en wie onderweg is, vernieuwt zich met elke stap. Langzaam met kleine stapjes. Stapje voor stapje naar een nieuw streefgewicht. Stel haalbare doelen voor jezelf. Dat voorkomt teleurstellingen. Onderschat jezelf nooit. Je weet nooit hoe sterk je echt bent, totdat "sterk zijn" je enige optie is. Geloof in jezelf en in de kracht die je hebt. De kracht die jou door het leven leidt, door goede en slechte tijden. Geloof in jouw verborgen kwaliteiten, die iedereen bezit en die je de juiste weg zullen wijzen. Denk positief, want met een positieve kijk op het leven is er geen grens aan jouw mogelijkheden.

Heel veel succes op deze moeilijke weg, die je nu bent ingeslagen. Je WILT het en je KUNT het. Zet 'm op! Toi, toi, toi.
Ik vind het leuk je te volgen en te steunen om de overbodige kilootjes kwijt te raken, ook al ben ik nu op gewicht. Die lange weg heb ik ook afgelegd. Heel graag wil ik je helpen dat doel ook te bereiken en dat gaat je zeker lukken.
Van mij krijg je een "aanmoedigingsbloemetje" om door te zetten en vol te houden.

Klik op "Bloemetje".

Bloemetje

Liefs en een fijne dag,
˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
November 25, 2017 om 13:21
Hoi Juultje,

Laat weer eens iets van je horen?Lieve herfstgroetjes en een fijn weekend,

▂▃▅▆▇█ K █ w █ a █ r █ t █ j █ e █ s █▇▆▅▃▂
December 18, 2017 om 07:16
Lieve Juultje,

Heel erg leuk dat we buddy's zijn. Bij mijn introductietekst staan honderden recepten. Nu ook de kerstrecepten. Als je wilt, kun je daar gebruik van maken.Lieve kerstgroetjes,

:kerst: Kwartjes :kerst:
December 18, 2017 om 07:17
Lieve Juultje,

Prettige kerstdagen en een fijne jaarwisseling!

Klik op deze leuke link en geluid aan.

Happy New Year.
♥ ♥ ♥ ♥ "Een gezond, liefdevol en slank 2018" ♥ ♥ ♥ ♥

Liefs,

2017 ♥ ♥ ♥ Kwartjes ♥ ♥ ♥ 2018

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan