Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 31, 2017

Perryvanherpen woog op het moment van schrijven 111.40 kg (bmi: 30.54).

Even een paar dagen nergens bewust mee bezig geweest en het resultaat is dan ook te zien. Verschikkelijk resultaat en een hele dikke eigen schuld is op zijn plaats hier. Dat het zo snel kan gaan in 5 dagen tijd is herkenbaar. Zo is het altijd al geweest. Het is een combinatie van factoren waardoor ik dit heb laten gebeuren. Te veel eten, snoepen, te vet, te zout, te te te te te te te..... Te DOM! Ik ga aanstaande zaterdag op vakantie voor 2 weken. Doel: Onder de 110 komen en blijven, zodat ik na deze weken weer verder kan met zakken naar de 100 kilo. Al ben ik zwaar gedemotiveerd, ik ga deze week toch een poging doen weer wat van mijn goede voornemen te maken.

July 31, 2017 om 04:58
Inderdaad, dom. Herkenbaar maar dom. Zo, dat hebben we gehad en jij ook. Niet zo boos blijven op jezelf en maak het deze week een beetje goed. Ik kan me zo voorstellen dat je je lichamelijk beter voelt bij wat gezonder eten!
July 31, 2017 om 05:49
Klopt JufJelle, Ik heb vanmorgen echt getwijfeld aan 2 zaken. 1) Ga ik hier wel mee door. Het antwoord op deze vraag was ja. Ik moet leren niet te snel de handdoek in de ring te gooien, dus op de blaren zitten en doorbijten. 2) Zal ik dit gewicht loggen of wacht ik tot volgende week en wat voor reacties ga ik krijgen als ik het gewoon log. Toen dacht ik "Voor wie doe ik het nu?". Ik doe het puur voor mezelf en mijn gezin. De rest is bijzaak en niet belangrijk. Je kan je hooguit optrekken aan de positieve aanmoedigingen op deze site, voor de rest kan je hier gewoonweg alles negeren. Bevalt het je niet dan negeer je dat gewoon en ga je vrolijk verder met je eigen doel en missie. Dus het maakt me dan ook totaal niet uit wat andere nu denken of zeggen. Ik doe het voor me myself en I en dus moet ik ook vooral niet mezelf voor de gek willen houden. Gewoon de confrontatie aan gaan met jezelf en je eigen gedrag en er proberen sterker uit te komen. Dus vandaag weer netjes mijn brood gesmeerd voor ik naar het werk ging. Mijn water klokje weer gezet op mijn telefoon, appeltjes mee en knallen deze week zoals ik de eerste 2 weken gedaan heb. Ik ga nog een laatste keer wegen deze week op vrijdagochtend. Daarna weeg ik pas weer na de vakantie. We zullen dus zien wat de komende 5 dagen nog voor me gaan betekenen. Daarna gaat de site 2 weken op zwart voor wat mij deelname betreft.
July 31, 2017 om 06:55
In je eerste berichtje schreef je dat je een gezonde vader wilde zijn voor je gezin. Je twee prachtige kinderen wezen je erop dat papa nu toch wel een beetje te dik werd. Je was zo gemotiveerd!
Het is je al eens eerder gelukt 18 kg af te vallen. Waarom niet nog een keer? Geloof in jezelf Perry. Je WILT het en je KUNT het. Geniet straks van je vakantie!

Liefs en een fijne dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
August 1, 2017 om 07:08
Jezus....kerel............je bent net zoveel aangekomen in 1 week, dan ik ben afgevallen in diezelfde week !!

Verstandig om nu eerst die ruim 3 kilo, die je bent aangekomen, er eerst weer af te halen.

Verder viel het me op dat jij je dagboekje besluit met, dat je een "poging" gaat doen, om weer wat van je goede voornemens te maken.
Fout, fout, fout.........je moet niet zeggen "poging" en de woorden "een poging doen" schrappen uit die laatste zin.
Je gaat het gewoon DOEN en dus ga je weer wat van je goede voornemens maken :)

Tenslotte alvast een prettige vakantie gewenst.
August 2, 2017 om 13:42
Tot nu toe lijk je gelijk te hebben Koko. En die poging faalt tot dusver. Ben met allerlei zaken bezig maar niet echt met deze missie. Werk afronden, thuis alles op orde brengen, want er moet nog zoveel gebeuren voor we op vakantie gaan. Nagels weer weggekloven en tussendoor niet echt letten op mijn voeding. Is het de verslaving, is het de drukte, is het de motivatie? Geen idee maar ik moet mijn houding echt gaan aanpassen, maar hoe....
August 2, 2017 om 13:51
Mijn ervaring is dat er op z'n minst rust in mijn hoofd moet zijn om uberhaupt een goede start te maken. Daar is bij jou nu geen sprake van. Probeer de schade te beperken, Perry.
August 2, 2017, gewijzigd door Kwartjes op August 2, 2017 om 14:11
Door beweging of sport komt er een bepaald hormoon (endorfine) vrij in je lichaam, waardoor jij je goed voelt. Wanneer je meerdere keren per week sport, merk je dat je veel voordelen ondervindt. Je wordt een weerbaarder persoon, energieker, opgewekter, stressbestendig en prettiger in de omgang. Ook dat geeft meer rust in je hoofd.

Wanneer je na een lange werkdag uitgeput thuiskomt, is het makkelijk om tegen jezelf te zeggen dat je te moe bent om te gaan sporten en het verstandiger is om je lichaam wat rust te gunnen.
Dat blijkt niet zo te zijn. Zet je er over heen en ga lekker bewegen. Je weet ook best, dat jij je na het sporten beter voelt.
August 4, 2017 om 06:23
Morgen lekker op vakantie!
August 5, 2017 om 06:36
Geniet ervan.

▂▃▄▅▆▇█▓Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ▒░Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♫Kwartjes♫Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ░▒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ▓█▇▆▅▄▃▂
August 14, 2017 om 05:15
Fijne vakantie en geniet ervan, hopelijk kun je gewichtstoename beperken in de vakantie, of zelfs wat afvallen. En dan na de vakantie, dan ben je hopelijk lekker uitgerust en relax, dan kun je er tegenaan!

August 20, 2017 om 07:07
Hoi Perry,
Hoe is het gegaan in de vakantie?
August 21, 2017 om 02:05
Prima. Vandaag weer gewogen na 3 weken.... De schade is beperkt gebleven.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan