Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, August 3, 2017

Geschreven door Silkje

Weeral lang geleden.
Het is ook alweer druk op alle vlakken. De Heren zijn 2 weken thuis geweest en we konden nog geen twee minuten ons omdraaien want dan hadden ze iets uitgespookt. Aan het huishouden ben ik amper toegekomen en ik ben nog steeds even moe of meer moe dan voor de vakantie. Momenteel eventjes wat minder druk op 't werk (ik wacht op toestemming om te beginnen), maar de voorbije dagen was het ook daar een heksenketel. En binnenkort dus ook weer, want een erg dringend werk wacht dus op goedkeuring. Iets waarvoor we deze week specificaties kregen van wat er moet gebeuren, maar eigenlijk volgens de wetgeving moest het er vorige maand al zijn. Dat wordt dus zowiezo herberekenen van het verleden en rechtzetten. Qua timing zou het nét kunnen ingeval het van de eerste keer foutloos wordt goedgekeurd. Ondanks dat het nog niet mag, ben ik dus stiekem al wel aan het voorbereiden, zodat ik zeker geen vertraging zal hebben.
Voor de oudste Meneer staan er ook nog een aantal dingen op stapel waar ik voorlopig niet te veel op wil ingaan.
En voor mezelf ligt er een afspraak met de diëtiste vast waar de huisarts me naar doorverwezen had. De eerste twee pogingen zijn mislukt door urgenties en misverstand, dus derde keer goede keer.
Ik hoop dat jullie het allemaal goed stellen.

Groetjes,
:silkje:

August 3, 2017 om 08:04
Jeetje, ook bij jou dus een beetje boel kommer en kwel.
Met de gezondheid ook niet om naar huis te schrijven, Continue moe is niet gezond.
En de 2 kleine meneren zijn in een leeftijd dat ze alles uitproberen, tot ver over jouw grenzen heen.

Als ik de huizen sores zo lees, zou ik gaan verhuizen. Een slaapkamer die semi permanent, je schreef er al veel eerder over, is niet gezond. Wie weet wat je allemaal in ademt. Maar niet jij alleen.
Ook de allergisch gevoelige kleine meneren.

ik ben gewoon een ouwe domme tuttebol die of over haar eigen benen struikelt, alhoewel ik nog steeds niet weet waardoor of waarom ik ben gevallen in april.
Waarschijnlijk een blackout/flauwte, dat gebeurd als mijn bloeddruk weg valt. Maar dat gebeurd zelden buiten en zelden als ik in beweging ben voor een langere tijd.
En die van vorige week vrijdag gewoon stom. Ik wist dat het touw niet goed naar beneden was gevallen, maar ik ben dan al in een beweging die ik niet meer kon stoppen.
Je wil mijn knie niet zien, die heeft alle kleuren van de regenboog. En doet eigenlijk nog meer zeer dan mijn pols nu. Idem mijn toch al niet geheel herstelde boven arm.
Nu ja. ik ga gewoon door met ademhalen.

Jij veel sterkte met de opdrachten. Wij hebben er 1 bijna af en de volgende mogen we toch ook doen, alhoewel we over deze erg lang deden. En er staan nog een paar klanten te trappelen, die willen we ook graag doen, maar we kunnen er maar 1 tegelijk.
Of ik moet het mee naar huis nemen. Ben ik nog toe instaat ook.
August 3, 2017 om 08:06
Dank voor je berichtje in mijn boekje. Twee van die mannekes zijn handenbindertjes. Ze houden je bezig Silkje. Jammer dat je niet zo bent uitgerust. Op het werk krijg je het ook erg druk. Sterkte. Fijn dat je naar de diëtiste mag.Liefs en een fijne dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
August 17, 2017 om 06:29
Lieve Silkje,Maak een gezellige dag van je 38ste verjaardag met al je dierbaren en geniet ervan.

Op naar de 39.

Klik op "Hoera".

Hoera

Liefs,

▂▃▄▅▆▇█▓Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ▒░Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♫Kwartjes♫Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ░▒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ▓█▇▆▅▄▃▂
December 16, 2017 om 06:05
Lieve Silkje,

Prettige kerstdagen en een fijne jaarwisseling!

Klik op deze leuke link en geluid aan.

Merry Christmas.♥ ♥ ♥ ♥ "Een gezond, liefdevol en slank 2018" ♥ ♥ ♥ ♥

Liefs,

2017 ♥ ♥ ♥ Kwartjes ♥ ♥ ♥ 2018

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
February 28, 2018 om 12:39
Lieve Silkje,

Dank voor je berichtje. Ik heb al zo vaak aan je gedacht. Hoe gaat het met jou?

March 1, 2018 om 05:36
Jeetje, ik zie dat ik maanden geleden je verjaardag ben vergeten.
Slordig van me. Als nog Van Harte.

Mijn :dagboek: is alweer van september 2017. Zou eigenlijk nodig een nieuwe schrijven.
Maar ik zit al maanden in de lappenmand, ga ik daar weer over schrijven?? Denk het niet.
Inmiddels ben ik wel aan mijn bovenkaak geopereerd, is na maanden van herstel en aan groeien de boel weer open gemaakt. Uitwendige caps zitten er nu op. Dat moet dan ook weer dichtgroeien.
En vervolgens de volgende fase van een mooie bek met tanden. Al met al ben ik ruim een halfjaar onder de pannen. Veel shakes en gepureerd voedsel. Val je daar van af?? Ja en nee.
Want alles wat vloeibaar en semi vloeibaar is, is met hoopjes suiker. Nu ja, de groente en vlees met de staafmixer gepureerd niet meegerekend.

Jij hebt dus ook geprobeerd of je botten kunnen breken? Bij mij niet echt gebroken, maar wel zwaar gekneusd. Tot 2 x toe de vloer aan vegen is niet handig, vooral voor iemand die niet vallen mag.
Maar goed, ik red me wel, jij ook, maar jij hebt ook nog een gezin om voor te zorgen. Dan krijgt alles maar weinig rust om te genezen.
Nog steeds druk op het werk?? Bij mij ook, alhoewel dat natuurlijk vrijwilligers werk is.
Maar ja, als je externe opdrachten binnen babbelt, moet je ook zorgen dat die opdracht tot een goed einde wordt gebracht. Lukt aardig hoor. Maar met de gezondheid sores van de laatste maanden best wel eens moeilijk.

Jouw gewicht zakt, de mijne ook, maar dan door iets anders dan alleen maar letten op wat ik eet.
Schrijf ik wel eens in een PB.

Jij veel sterkte in de :winter03: op weg naar je werk of of, ik ga er alleen uit als ik niet anders kan.
March 8, 2018 om 07:00
Die van mij ws niet gebroken, alleen zwaar gekneusd, ik denk dat daar het verschil zit. En ja, jullie Kine is onze Fysio. Van mijn pols heb ik totaal geen last meer. Van de arm wel.
De schouderkop is versleten, ze willen die graag vervangen, maar dat wil ik niet. Ik kan er, ondanks de pijn, nog heel veel mee. Door een probleem met mijn longen, ach het zal niet, zit ik teveel achter de computer en heb ik daar dan ook nog een RSI schouder door. Niet mijn polsen. Die doen het uitstekend, maar dus juist DIE schouder.
Ik zou vragen of er niet kleine hulpmiddeltjes zijn, zoals knijpballetjes enz. om a. die hand beweeglijker te maken, maar b. ook eventueel oprekken zodat het verschil minimaal wordt.

Heel veel sterkte maar weer.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan