Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, August 3, 2017

Geschreven door Silkje

Weeral lang geleden.
Het is ook alweer druk op alle vlakken. De Heren zijn 2 weken thuis geweest en we konden nog geen twee minuten ons omdraaien want dan hadden ze iets uitgespookt. Aan het huishouden ben ik amper toegekomen en ik ben nog steeds even moe of meer moe dan voor de vakantie. Momenteel eventjes wat minder druk op 't werk (ik wacht op toestemming om te beginnen), maar de voorbije dagen was het ook daar een heksenketel. En binnenkort dus ook weer, want een erg dringend werk wacht dus op goedkeuring. Iets waarvoor we deze week specificaties kregen van wat er moet gebeuren, maar eigenlijk volgens de wetgeving moest het er vorige maand al zijn. Dat wordt dus zowiezo herberekenen van het verleden en rechtzetten. Qua timing zou het nét kunnen ingeval het van de eerste keer foutloos wordt goedgekeurd. Ondanks dat het nog niet mag, ben ik dus stiekem al wel aan het voorbereiden, zodat ik zeker geen vertraging zal hebben.
Voor de oudste Meneer staan er ook nog een aantal dingen op stapel waar ik voorlopig niet te veel op wil ingaan.
En voor mezelf ligt er een afspraak met de diëtiste vast waar de huisarts me naar doorverwezen had. De eerste twee pogingen zijn mislukt door urgenties en misverstand, dus derde keer goede keer.
Ik hoop dat jullie het allemaal goed stellen.

Groetjes,
:silkje:

August 3, 2017 om 08:04
Jeetje, ook bij jou dus een beetje boel kommer en kwel.
Met de gezondheid ook niet om naar huis te schrijven, Continue moe is niet gezond.
En de 2 kleine meneren zijn in een leeftijd dat ze alles uitproberen, tot ver over jouw grenzen heen.

Als ik de huizen sores zo lees, zou ik gaan verhuizen. Een slaapkamer die semi permanent, je schreef er al veel eerder over, is niet gezond. Wie weet wat je allemaal in ademt. Maar niet jij alleen.
Ook de allergisch gevoelige kleine meneren.

ik ben gewoon een ouwe domme tuttebol die of over haar eigen benen struikelt, alhoewel ik nog steeds niet weet waardoor of waarom ik ben gevallen in april.
Waarschijnlijk een blackout/flauwte, dat gebeurd als mijn bloeddruk weg valt. Maar dat gebeurd zelden buiten en zelden als ik in beweging ben voor een langere tijd.
En die van vorige week vrijdag gewoon stom. Ik wist dat het touw niet goed naar beneden was gevallen, maar ik ben dan al in een beweging die ik niet meer kon stoppen.
Je wil mijn knie niet zien, die heeft alle kleuren van de regenboog. En doet eigenlijk nog meer zeer dan mijn pols nu. Idem mijn toch al niet geheel herstelde boven arm.
Nu ja. ik ga gewoon door met ademhalen.

Jij veel sterkte met de opdrachten. Wij hebben er 1 bijna af en de volgende mogen we toch ook doen, alhoewel we over deze erg lang deden. En er staan nog een paar klanten te trappelen, die willen we ook graag doen, maar we kunnen er maar 1 tegelijk.
Of ik moet het mee naar huis nemen. Ben ik nog toe instaat ook.
August 3, 2017 om 08:06
Dank voor je berichtje in mijn boekje. Twee van die mannekes zijn handenbindertjes. Ze houden je bezig Silkje. Jammer dat je niet zo bent uitgerust. Op het werk krijg je het ook erg druk. Sterkte. Fijn dat je naar de diëtiste mag.Liefs en een fijne dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
August 17, 2017 om 06:29
Lieve Silkje,Maak een gezellige dag van je 38ste verjaardag met al je dierbaren en geniet ervan.

Op naar de 39.

Klik op "Hoera".

Hoera

Liefs,

▂▃▄▅▆▇█▓Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ▒░Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♫Kwartjes♫Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ░▒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ▓█▇▆▅▄▃▂
December 16, 2017 om 06:05
Lieve Silkje,

Prettige kerstdagen en een fijne jaarwisseling!

Klik op deze leuke link en geluid aan.

Merry Christmas.♥ ♥ ♥ ♥ "Een gezond, liefdevol en slank 2018" ♥ ♥ ♥ ♥

Liefs,

2017 ♥ ♥ ♥ Kwartjes ♥ ♥ ♥ 2018

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan