Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, October 4, 2017

AnneAnoniem woog op het moment van schrijven 65.50 kg (bmi: 26.24).

Daar ben ik eindelijk weer eens. Ik eet nu al ruim anderhalf jaar koolhydraatarm en geen geraffineerde suikers. En dat bevalt me prima! Mijn gewicht is stabiel, mijn humeur ook omdat ik geen suikerdips meer heb. Nu wil ik wel weer wat kilo’s kwijt, dus door weer te gaan hardlopen hoop ik daarmee aan de slag te gaan. Aan mijn eetpatroon hoef ik niet veel te veranderen denk ik..

October 4, 2017 om 05:37
Lieve Anne,

Heel hartelijk welkom terug bij ons. Fijn dat je gewicht stabiel is. Als je gaat hardlopen,
zal je zeker een paar kilootjes verliezen. Aankomen is gemakkelijker dan afvallen. Het afvaltraject is een lange weg vol met veel hindernissen en valkuilen. Dat zal je ongetwijfeld weten. Jouw overwinning is niet dat je nooit faalt, maar dat je telkens weer opstaat als je struikelt. Je bent nog onderweg om slanker te worden en wie onderweg is, vernieuwt zich met elke stap. Langzaam met kleine stapjes. Stapje voor stapje naar een nieuw streefgewicht. Stel haalbare doelen voor jezelf. Dat voorkomt teleurstellingen. Onderschat jezelf nooit. Je weet nooit hoe sterk je echt bent, totdat "sterk zijn" je enige optie is. Geloof in jezelf en in de kracht die je hebt. De kracht die jou door het leven leidt, door goede en slechte tijden. Geloof in jouw verborgen kwaliteiten, die iedereen bezit en die je de juiste weg zullen wijzen. Denk positief, want met een positieve kijk op het leven is er geen grens aan jouw mogelijkheden.

Heel veel succes op deze moeilijke weg, die je nu bent ingeslagen. Je WILT het en je KUNT het. Zet 'm op! Toi, toi, toi.
Ik vind het leuk je te volgen en te steunen om de overbodige kilootjes kwijt te raken, ook al ben ik nu eindelijk op gewicht. Die lange weg heb ik ook met veel vallen en opstaan afgelegd. Heel graag wil ik je helpen dat doel ook te bereiken en dat gaat je zeker lukken.
Van mij krijg je een "aanmoedigingsbloemetje" om door te zetten en vol te houden.

Klik op "Bloemetje".

Bloemetje

Lieve herfstgroetjes en een fijne dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
October 4, 2017 om 05:59
Wat lief! Dank je wel!
October 5, 2017, gewijzigd door Kwartjes op October 5, 2017 om 06:40
Graag gedaan Anne. Sorry, ik zag dat er een verkeerd berichtje stond.

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan