Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, October 4, 2017

Lottli woog op het moment van schrijven 86.90 kg (bmi: 35.25).

Ik had hier maandag ook al een stuk neergezet, maar dat is schijnbaar niet op de site terechtgekomen. We hebben maandag en toch naar een oud klooster gemaakt en dat was het tochtje wel. We wilden vanuit een dorpje naar dat klooster lopen en hadden de tocht goed uitgestippeld. We moesten een riviertje oversteken en wat bleek: de brug was doormidden en lag aan weerskanten van de oevers. Omdat we er al bijna waren vonden we teruggaan geen optie en naar lang zoeken zijn we met behulp van een stok en voorzichtig van steen naar steen lopend de rivier overgestoken. Volgens mijn routebeschrijving moest je op een andere weg terug kunnen, maar dat bleek niet het geval en daarom moesten we de rivier nog een keer oversteken. Wat een avontuur. Maar het is allemaal en zonder natte voeren goed gegaan en we kwamen helemaal voldaan thuis. De abdij was ook zeer de moeite waard. Maandag ben ik op de weegschaal ook beloond voor mijn goede gedrag van afgelopen week. Dat motiveert enorm. De afgelopen dagen heb ik ook heel goed mijn best gedaan. Gisteren zijn we hier in het dorp naar twee schitterende musea geweest, klein maar fijn zullen we maar zeggen. Vandaag hebben we weer een aantal middeleeuwse dorpjes bezocht. Wat is Italië toch mooi. Morgen staat er weer een flinke wandeltocht op het programma. En dan te bedenken dat het hier 25 graden was vandaag en we zaterdag richting huis en de kou moeten....... Ach soms heeft dat ook zijn charme. Er staat volgende week zo veel op het programma dat ik me in elk geval niet hoef te vervelen.
Fijne avond.

October 5, 2017, gewijzigd door Kwartjes op October 5, 2017 om 07:17
Jij durft Lottli. Waren die stenen niet glibberig? Mooi zijn die oude abdijen hè. Geniet nog even van de schoonheden in Italië. De weegschaal was lief voor. Je hebt ook veel bewogen en dat is altijd goed. Het stormt en regent hier. Brrrrr!!!!Lieve herfstgroetjes uit Nederland en een fijne dag,

:bladeren7: ˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜ :bladeren7:
October 5, 2017 om 13:23
Gelukkig ben je droog over gekomen, dankzij de steun van de stok. Vaak kan er in die kleine stroompjes toch een stevige stroming staan. Jij bent ook één van de trouwe schrijfsters in mijn boekje. Dank daarvoor Lottli.

Liefs en een fijne avond.
November 23, 2017 om 10:32
Hoi Lottli,

Hoe gaat het met je?Lieve herfstgroetjes en een fijne dag,

▂▃▅▆▇█ K █ w █ a █ r █ t █ j █ e █ s █▇▆▅▃▂
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan