Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 14, 2018

Suusje71 woog op het moment van schrijven 119.50 kg (bmi: 42.85).

Sinds 31 december 2017 ben ik weer lid van de sportschool. Ik ga tenminste woensdagavond en vrijdagochtend. Op woensdag doe ik minimaal 45 minuten cardio en 15 minuten kracht (spieropbouw, dus 3 sets van 8 zware herhalingen). Op vrijdag doe ik alleen cardio. En als t kan doe ik op zondagochtend ook minimaal 45 minuten cardio en 15 minuten krachttraining.
Tot nu toe gaat het sporten heel goed. Ik voel me goed over mezelf als ik klaar ben. Ben wel moe, maar ook voldaan.

January 14, 2018, gewijzigd door Kwartjes op January 14, 2018 om 10:35
Lieve Suus,

Heel hartelijk WELKOM terug bij ons. Heel goed dat je bent gaan sporten.
Heel veel succes met gezond eten of jouw DIEET, maar onthoud dat jij degene bent DIE EET!!!Deze roos ben jij, als jij jouw nieuwe leefstijl eigen hebt gemaakt.

De roos staat voor liefde.

Het is de bedoeling dat je aan het einde van jouw “AFVALRIT” de liefde voor je eigen lichaam weer hebt teruggekregen, zodat jij met een blij en trots gevoel in de spiegel kunt kijken.
Het aller-leukste is dat jij je nog eens omdraait en zegt: "Nee maar, dat ben ik! Wie had dat gedacht"?

De drie grootste blaadjes zijn belangrijk om je doel te bereiken:

1) Je motivatie;
2) Je doorzettingsvermogen;
3) Je vermogen om de nieuwe manier van eten tot het einde vol te houden en te komen tot jouw nieuwe leefstijl en een permanente gedragsverandering. Daar is discipline, wilskracht en vastberadenheid voor nodig om gezond te blijven eten en het is niet eenvoudig een gewoonte die je jarenlang hebt opgebouwd te veranderen.

Aankomen is gemakkelijker dan afvallen. Het afvaltraject is een lange weg vol met veel hindernissen en valkuilen. Dat zal je ongetwijfeld weten. Jouw overwinning is niet dat je nooit faalt, maar dat je telkens weer opstaat als je struikelt. Je bent nog onderweg om slanker te worden en wie onderweg is, vernieuwt zich met elke stap. Langzaam met kleine stapjes. Stapje voor stapje naar een nieuw goed gewicht. Stel haalbare doelen voor jezelf. Dat voorkomt teleurstellingen. Onderschat jezelf nooit. Je weet nooit hoe sterk je echt bent, totdat "sterk zijn" je enige optie is. Geloof in jezelf en in de kracht die je hebt. De kracht die jou door het leven leidt, door goede en slechte tijden. Geloof in jouw verborgen kwaliteiten, die iedereen bezit en die je de juiste weg zullen wijzen. Denk positief, want met een positieve kijk op het leven is er geen grens aan jouw mogelijkheden.

Heel veel succes op deze moeilijke weg, die je nu bent ingeslagen. Je WILT het en je KUNT het. Zet 'm op! Toi, toi, toi.
Ik vind het leuk je te volgen en te steunen om de overbodige kilootjes kwijt te raken, ook al ben ik nu eindelijk op gewicht. Die lange weg heb ik ook met veel vallen en opstaan afgelegd. Heel graag wil ik je helpen dat doel ook te bereiken en dat gaat jou ook lukken.
Van mij krijg je een "aanmoedigingsbloemetje" om door te zetten en vol te houden.

Klik op "Bloemetje".

Bloemetje

Als jij je overbodige kilo's kwijt bent, voel jij je als een vlinder zo vrij! Het afvalboek kan

dicht.

Lieve "afval"groetjes en een gezellige zondagavond,


˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
January 14, 2018 om 13:56
♣♫♣Lieve Suus♣♫♣,

♣♫♣Heel erg leuk dat we nu buddy's zijn. Op mijn steun kun je rekenen. Bij mijn introductietekst staan honderden recepten. Als je wilt, kun je daar gebruik van maken.♣♫♣!

♣♫♣♣♫♣♣♫♣♣♫♣♣♫♣♣♫♣♣♫♣♣♫♣♣♫♣♣♫♣♣♫♣♣♫♣♣♫♣♣♫♣

Liefs en een gezellige zondagavnd
♣♫♣♣♫♣♣♫♣۰۪۫K۪۫۰۰۪۫w۪۫۰۰۪۫a۪۫۰۰۪۫r۪۫۰۰۪۫t۪۫۰۰۪۫j۪۫۰۰۪۫e۪۫۰۰۪۫s۪۫۰♣♫♣♣♫♣♣♫♣
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan