Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, June 26, 2005

Nursie woog op het moment van schrijven 78.00 kg (bmi: 26.99).

:zon: Goeiemorgen!! :zon:

De :zonnig: komt hier alweer tevoorschijn, 1 dagje minder warm was wel weer genoeg om af te koelen...haha!
Vanochtend kon ik het dan toch niet laten om me te wegen.... 79kg!
Eigenlijk valt me dat helemaal niet tegen, de laatste 2 avonden bbq, daarvoor een hele week gegeten op vakantie en dan nog 1 dag voor mijn :ongi2: zou dat betekenen dat ik eigenlijk maar 1kg ben bijgekomen. En er zit nogal wat vocht hier en daar van die warmte dus mij hoor je toch echt niet klagen!
Vandaag ga ik er weer echt gezond tegenaan, de strijd kan weer beginnen!
De weekenden zijn gewoon altijd het moeilijkst, feestje hier, etentje daar....nu dit weekend 2x bbq, volgend weekend 1x uiteten en 1x verjaardag, maar ik denk wel dat ik dat overleef als ik me door de weeks maar goed hou aan alles!
Hoe is het met jullie allemaal? Ook last gehad van de warmte en jullie weegschaal??
Fijne zondag, veel liefs van Chantal :kiss:

June 26, 2005 om 08:54
He chantal,
Ik vroeg me af, heb je misschien zin om buddies te worden? Ik heb last van leegloop van Bodyonners naar fitclub.nl. Twee van mijn buddies zijn met de noorderzon vertrokken...
Groetjes Beatrice
June 26, 2005 om 11:12
Goeiemiddag. :hi:

Fijn dat de weegschaal niet al teveel kilootjes meer aangaf als voor je :vakantie:
Oh, bbq-en daar heb ik eigenlijk ook wel weer zin in. Maar ja, mannetje van mij komt pas volgende week weer thuis, (3 1/2 week egypte) en in m'n eentje heb ik er ook niet veel zin in.
Ene kant ook makkkelijk, kom ik niet in de verleiding meer te nemen als goed voor me is.
Van mij mag de hele erge warmte wegblijven. 30 graden is toch net te... en vooral als je moet werken:zweten: En bij ons in het ziekenhuis is het al vaak niet koud!
Met deze warmte heb ik ook al niet zoveel "zin" om te :kokkerellen: en dus wordt het vaak brood, een pasta salade of een makkelijke maaltijd. Maar echt hard gaan hierdoor de kilootjes :kg: niet.
Maar ja, beter eraf als eraan.

Fijne zondag nog.
Wanneer moet jij weer werken??

Groetjes Colours :)))
June 26, 2005 om 14:30
Hoi Chantal!

Poeh ik weet wat je doormaakt! Etentje hier, bbqtje daar... Ik let ook heel goed op op wat ik doordeweeks eet. En ik probeer zo min mogelijk te snoepen. Dat lukt niet altijd natuurlijk.
Ik heb vandaag een nieuwe zomerbroek gekocht, en ik kon gewoon maat 44 aan ipv maat 46. Ik ben echt super blij!!!!! Hij zit lekker en is niet te heet.
Ik ga er weer lekker tegen aan.

XXX

Marla
June 27, 2005 om 06:08
Heyyy wijffieeeeeeee :kiss:

Sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen,
:sorrie::sorrie::sorrie::sorrie::sorrie:
maar met dit mooie weer zijn we erg uithuizig , en doen allemaal gezellige dingen. Heb het erg drukkie met mijn werk en prive. Heb ook veeeeeeeeeeeeeels te veel gegeten.
Maar ik ging vanmorgen op de :emielopdeweegschaal: staan , en dacht bibber bibber :zweten: en was gelukkig heel blij *O* ik ben gelijk gebleven had ik even niet verwacht zeg. Want ik heb dus helemaaaaaaaaaaaaal niet op mijn lijn gelet. Dus brientje heeft weer mazzel gehad.
Dus ik moet deze week mijn schouders er maar weer even onder zetten anders gaat het niet goed met brientje . Hoe gaat ie verder met jou???? Aan jou verhaaltje te lezen is het je hartstikke goed vergaan, maar 1 kilo aangekomen, geweldig *O* goed hoor !!!!! Ben trots op je
Heb je een leuke vakantie gehad??? Vast wel...alleen altijd snel voorbij he, das dan wel weer jammer, maarjaaaaa je hebt nog wat tegoed toch????
Maarja joh we komen er wel................................................hoop ik :-D
Nou succes weer voor jou en dikke :kus2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan