Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 2, 2018

Phana woog op het moment van schrijven 94.70 kg (bmi: 39.42).

vrijdag 2 maart:
Ai ai ai, het afvallen lukt nog niet echt. Het was goed begonnen, maar anderhalve week later dreig ik terug te vallen in oude gewoontes. Het was vandaag 'fretdag'... twixxen werd binnengemoffeld, maltesers ook. Pizza op de kaart... Mij wat laten gaan.
Het gewicht liegt er ook niet om. Tijd om me te hernemen. Vooral mentaal. En toch voel ik me mentaal klaar voor om af te vallen, om gezonder en bewuster te gaan leven...
Ik ben alvast begonnen meet sporten (intussen 2 weken). Het kan alleen maar beter en beter gaan, toch?

March 2, 2018, gewijzigd door Kwartjes op March 6, 2018 om 07:43
Hoi Phana,

Probeer je daarom echt bewust te worden van wat je allemaal eet en welke (slechte) gewoontes je er allemaal op nahoudt. Snel vermageren, begint bij een stukje bewustwording.

Geef jezelf 21 dagen:

Breek uit je routine: neem bewust een andere weg naar je werk, lunch gezonder, verwerk dagelijks je administratie, etc. Geef jezelf 21 dagen de tijd om aan een nieuwe gewoonte te wennen. Deze termijn is nodig als je vastgeroeste gewoontes verandert.

Beloon jezelf:

Het klinkt raar om jezelf te belonen, maar het motiveert. Stel dat je 5 kg wilt afvallen. Lukt je dat? Koop dan eindelijk die toffe jeans, waarnaar je al zolang verlangt.

Heel goed dat je bent gaan sporten. Mijn complimenten. Het gaat allemaal goed komen. Echt, geloof me maar. Dikke knuffffff.Lieve wintergroetjes en een fijn weekend,

*•❀•*Kwartjes*•❀•*

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan