Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 2, 2018

Gupsel woog op het moment van schrijven 102.50 kg (bmi: 35.47).

Elke maand, dag, week begin ik opnieuw. Maar vandaag niet! Want ik ga straks gewoon op bed als ik snaaitrek krijg. Ik ben namelijk verschrikkelijk moe. De hele week al met de kinders in de lappenmand. Beide griep én een dubbele oorontsteking. Gister gestard met de antibiotica en hoewel de koorts weg is zijn ze nog echt niet beter. Ondertussen krijg ikzelf ook een vleugje mee. Verkouden spierpijn hoofdpijn en oh zo moe.
Maar vandaag en morgen begin ik dus niet opnieuw. Want ik ben vanmorgen al opnieuw begonnen en ik ben sterk! Manlief is naar zijn brassband vertrokken en kindjes liggen op bed. Ik stap zo lekker onder de douche en dan in bed met de tablet (netflix) of een boek. Als dit nou mijn omkeermoment mag zijn, zal die weegschaal eens wat beleven, há! Doei!

Qua bekkenproblemen ben ik nu trouwens als chronisch bestempeld. Schaatsen zit er dit jaar nog niet in maar het gaat wel langzaam beter rekening houdende met dat het altijd een zwak punt zal zijn. Nu tijdens vermoeidheid en ziekte is de pijn ook even wat vaker aanwezig. Het is een kwestie van keuzes maken. Ik ga ook opbouwen beginnende met wandelen en fietsen (leuk straks met Marije voorop en Jesper zelf of achterop) en tegen de zomer wil ik dan weer mee kunnen doen met aerobics, dat vind ik nog altijd een leuke sport. daarbij denk ik dat een lager gewicht ook veel goeds zal brengen.

March 2, 2018, gewijzigd door Kwartjes op March 2, 2018 om 15:07
Lieve Gepke,

Twee kindjes in de lappenmand is ook vermoeiend. De antibiotica zal zijn werk gaan doen. Zelf ben je ook niet zo lekker en dat zal de vermoeidheid ook nog wel verergeren. Kruip maar lekker onder de wol. Dat zal je goed doen lieverd. Super dat je weer begonnen bent en ik zal je zo veel mogelijk steunen. Die weegschaal zal nog eens grote ogen opzetten. :w00t:
Vervelend dat je bekkeninstabiliteit chronisch is. Vermoeidheid en pijn beïnvloeden elkaar. Langzaam weer opbouwen en als het straks mooi weer is erop uit met Marije en Jesper. Die zullen ook genieten. Lekker weer naar aerobics en afvallen. Dikke knufffff.Lieve wintergroetjes en een fijn weekend,

*•❀•*Kwartjes*•❀•*

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan