Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, June 26, 2005

Sis woog op het moment van schrijven 114.40 kg (bmi: 43.06).

vandaag is het toch nog wel warm hier kom net van de :destepper: dat is erg zweten :zweten: maar toch weer een lekker gevoel dat ik het weer heb gedaan.

gisteren zijn we begonnen met mijn zoon zindelijk te maken en ik geloof dat het aanslaat hij zegt het zelf dat hij heen moet aleen de grote bootschap is nog een probleem aleen dat vind hij niet:tong:

morgen weer wegen ik hoop dat het daarom ook niet warmer word want dan komt het vocht weer om de hoek kijken en op het moment ben ik het kwijt

groetjes en een fijne zondag gewenst :bye:

June 26, 2005 om 13:03
Vandaag lekker in het zwembad geweest :strand: Ook in de zon liggen bakken, maar ja, ik was nog aan de witte kant en ben nu een beetje roze.
Dat zal nog wat worden in Frankrijk. Wij gaan 11 juli weg en komen 31 juli weer thuis. 2,5 week dus ongeveer. Ik heb er behoorlijk zin in. Het is de 3e keer dat we naar deze camping toegaan. Een kastelencamping in de Ardeche.
De beheerster is Nederlands, getrouwd met een Fransman en ze hebben samen 3 kleine kinderen. De jongens hebben het steeds heel erg gezellig onder elkaar en hebben daar een hele groep vrienden opgedaan. Veel van hen komen ook dit jaar weer terug. Echt heel erg gezellig!!

Ik ben vast besloten niet te veel aan te komen daar. Het is daar altijd erg warm dus dat wordt flink :zweten: Veel water drinken maar!

Nog 1 week en dan gaan de jongens op zomerkamp van Scouting. Als zij terugkomen een week later gaan we zo snel mogelijk op :vakantie:.

Wat goed zeg dat jouw zoontje het zindelijk worden snel oppakt. De grote boodschap is altijd wat moeilijker, maar ook dat zal wel goed komen. Ik vind het altijd weer een bekroning op je opvoeding als het je lukt je kind zindelijk te krijgen. Zelf zijn ze ook vaak trots en dat is natuurlijk prachtig!!

Geniet nog lekker van een :zonnig: zondagavond.

:kus2: Marion
June 26, 2005 om 15:58
Hoi,
Het is bij ons in Vianen echt heerlijk geweest vandaag, een heerlijke zon met redelijk veel wind, wat wil je nog meer?
Vandaag niet veel gedaan, zoonlief moet even een dagje bijkomen na zijn op-kamp-avontuur! Ik heb toch zo in mijn piepzak gezeten in de nacht van vrijdag op zaterdag. Het leek wel of hier de oorlog uitbrak, gewoon bommen die bliksem. En hij
ergens op een trainingsveld in een tentje bij windkracht 12 (leek het wel).
Ik heb de hele nacht niet geslapen en liep maar heen en weer te ijsberen met mijn mobiel in de hand: zal ik bellen? zal ik er naar toe rijden? ik werd gek van mezelf en uiteindelijk heb ik besloten om niets te doen.
Hij heeft echt nergens last van gehad. Hij ging pas om ± 03.00 uur "naar bed"en toen brak het noodweer los hier, dus toen moest ie weer naar eens tenen gebouwtje tot alle weer-ellende voorbij was. Dus die sliep niet voor 04.00 uur! Hij vond het allemaal 1 avontuur en de verhalen komen nu langzaam maar zeker los.

Nou, ik ben in ieder geval weer blij dat ie thuis is hihihihi. Was nog iets te vroeg hoor voor moeders, zijn vleugels uitslaan doet ie maar als ie ouder is hahahaha.
nee, zonder gekheid, het was voor mij ook de 1e keer dat ie zo alleen op pad ging, hij is toch pas 7! en toen ik hoorde dat ze ook met z'n allen gingen zwemmen.... nou ja, hij is weer veilig thuis en slaapt als een os.

Hier verder alles rustig, ik heb net wel teveel gegeten. Mijn ogen zijn wel groter dan mijn maag hoor, pfff, Zit niet lekker. Maar ja, geen probleem, morgenochtend weer in het gareel, geen probleem!

Fijne avond! Groetjes, Claudia
:bye:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan