Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, June 26, 2005

Gien woog op het moment van schrijven 103.30 kg (bmi: 33.35).

Voor het eerst in 10 weken is het helemaal uit de hand gelopen... :kwaad::kwaad::kwaad:

Mijn dochter was gisteren jarig :party: en ik had zelfs speciaal een kwarktaart gemaakt van de WW met maar 1 punt per stukje.
Tot het eind van de middag ging het goed. Toen werd het etenstijd en kwam m'n schoonzusje nog een wijntje halen. Nog heel veel hapjes op tafel, want er waren lang niet zoveel mensen geweest als waar ik op gerekend had.
Veel te veel ervan genomen natuurlijk!! :nouhoor: Zoveel dat ik m'n eten 'savonds dus overgeslagen heb... ook niet goed natuurlijk.
's Avonds ben ik met m'n schoonzusje naar parkpop bij ons in het park geweest en daarna naar een cafeetje :ober: Veel te veel wijn gedronken en toen ik thuis kwam heb ik nog een stuk 'echte' taart genomen. Joyce was gaan stappen met haar vriendinnen en de mannen zitten aan boord, alleen thuis dus... :zucht:
En vanmorgen... een schuldgevoel van hier tot Tokio natuurlijk!!! :beschaamd:

Vandaag de zweep er dus maar over :zweep: en de draad weer oppakken. Vroeger bleef ik vaak dagen in zo'n bui hangen, maar dat wil ik niet meer!!

Ik heb een nieuwe foto :foto: geplaatst, genomen vorige week tijdens de vakantie in Duitsland. Het is te zien dat er wat kilootjes af zijn, dus dat geeft de burger weer moed!!
Ook heb ik me aangemeld bij een clubje hier op de site, moet ook positief werken toch? :goteam:

Vandaag de rest van de dag lekker niets doen :relaxen: en morgen de sopdoek maar weer opzoeken :zoefzoef: want dinsdag komen m'n man en zoon weer thuis!!!
Iedereen heel veel succes!
:loveme:

Onbekend
June 26, 2005 om 10:04
He, niet balen van jezelf hoor! :knuffel:

Zie het positief, je hebt het 10 weken niet gedaan, dat vind ik al heel knap hoor! :goedgedaan: Nu gewoon weer lekker de draad oppakken, dan komt het zeker goed!

:bye:
June 26, 2005 om 16:19
Een keertje uit de ban springen moet een keer kunnen. Zoals ik al in het privébericht schreef, ben ik ook de fout in gegaan. We hopen er maar het beste van dinsdag en als er dan toch wat aan is, dan hebben we toch in elk geval genoten!! Toch?

Leuke foto trouwens van jou tijdens je vakantie! Het was toen kennelijk een stuk koeler dan nu, maar er is toch goed te zien dat je inmiddels wat kilotjes kwijt bent. Lekker gevoel hè?

We gaan er gewoon voor om nog wat overtollige kilotjes kwijt te raken!!

:cheerleader:

:kus2: Marion :roos:
June 26, 2005 om 20:24
Hoi Gien,

Wat kan je dan van jezelf balen he? Niet doen joh, gebeurd is gebeurd. Gewoon weer fris en vrolijk verder gaan waar je gebleven was (nou ja, misschien met een paar onsjes meer). Ik hoop dat je er wel van genoten hebt. Volgens mij is het trouwens best goed om je af en toe te laten gaan (niet te vaak natuurlijk). Als je daarna de draad weer oppikt, gaat het gek genoeg vaak sneller met afvallen.

Groetjes en succes
Tonno (van BEMOEDIGING)
Onbekend
June 27, 2005 om 16:06
Hallo Gien :):):):)

Moet kunnen he, een keer dooorzakken, en als je gelijk weer op pakt valt het vaak nog wel mee hoor. :jezelfeenkeerknuffelen: Ik drink al heel veel water hoor minstens 2 liter meestal wel 3 hoor. Maar als ik maar iets stres heb, heb ik al hoofdpijn, is erg irritant. :oink: Maar ja gaat ook weer over, gewoon maar veel drinken :P dan lukt het wel. Groetjes Ineke :roos:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan