Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, June 26, 2005

Bellezza woog op het moment van schrijven 88.00 kg (bmi: 31.93).

he he eindelijk de eerste kilo's zijn eraf. Het zijn er wel niet veel (2kg) maar het begin is er. Heb er nog genoeg te gaan :pf: maar blijf zeker volhouden. Het moet er gewoon af.

June 26, 2005 om 09:07
Hoi belezza, tof hoor, 2kg ? niet veel? (beeld je es 2kg gehaktvlees voor je op tafel ?????) nee meid ! goe gedaan en denk eraan :hoe langzamer de kg's eraf gaan hoe moeilijker ze er terug aankomen (hebben ze me :vertel:)
succes hoor, :haveaniceday:
groetjes,
Is@belle
June 26, 2005 om 10:10
:goteam: samen staan we sterk ! we houden mekaar in't oog ok?
DOEOEOEI
:kusje:
Onbekend
June 26, 2005 om 10:16
:gewonnen:

SUPER!! *O* Op naar de volgende 2 !!
July 3, 2005 om 06:46
Hello schoonheid,
ik kom ff kijke hoe je het gedaan hebt dees week ?? Is het een beetje goed gegaan? :geluksklaver:
:knuffel:
July 3, 2005 om 18:04
hoye, :bighug: ik las in je berichtje dat het niet zo goed ging dees week, nie getreurd hoor, het zal wel beteren, :tipdag: waarom probeer je nie es een heel groot glas water te drinken als je die vreetbuien voelt opkomen, ga dan je tanden poetsen (niet lachen, dit is ernstig) met een redelijke minty tandpasta, probeer je zinnen te verzetten, ga wat wandelen, maar doe iets... dit is een tip die ze bij ons in de meeting dikwijls aanhalen, schijnt dat het helpt, probeer het es meissie, je weet maar nooit...:jezelfknuffelen:
groetjes en tot spoedig hé?
July 8, 2005 om 15:05
Hoi meisje, enne hoe gaat ie ? Natuurlijk mag je de tandpasta gebruiken, no problem, het is ook een kwestie van je gedachten af te leiden, je zult zien, het lukt wel!, met mij gaat het goed, ik ben heel vlotjes afgevallen de voorbije 3 weken maar dees week heb ik een stastus-quo, niets erbij en niets eraf, maar niet getreurd, we gaan gewoon lekker verder doen met wat we bezig zijn en wedden dat er volgende week weer wat afgaat ? en als dit niet zo is so what?
ik ben tenminst vriendelijk voor mijn lijf geweest en heb er niets dan gezonde voeding gegeven en dat is ook al heel wat! kijk! ons overgewicht hebben we ook niet op een paar weken/maanden gekregen??? gun je lichaam de tijd om zich aan te passen en om op een gezonde manier af te slanken. Hou me op de hoogte van je vorderingen ok? :hugme:
July 12, 2005 om 18:57
:hi: amai meisje je hebt al een heel portie te slikken gehad hé? wat jammer dat je relatie afgesprongen is, maar aan de andere kant, zoals je me uitlegde dat hij zeer egoistisch was en zo... is hij je écht niet waard hoor, move on girl !!! er zijn heus wel leuke jongens in't verschiet, laat de moed niet zakken hé? ik hoor nog van je...slaapwel ....:z
July 13, 2005 om 13:38
HAHA :boksen: way to go girl, dat heb je flink gedaan, ACEHOLE ! hij verdiend nie beter en ja hoor als je je niet happy voelt in je relatie is dat ook een redene tot eetstoornis, gooi alles maar achter je meid, begin van voor af aan, je kan het ! ik weet het.
:jezelfknuffelen:
July 21, 2005 om 17:11
:hi: hallo, alles kits dappere meid? Ik hoor niet meer van je, laat es gauw iets van je horen ??? :snik: :dag:
July 23, 2005 om 15:43
:smileymethartjes: graag gedaan hoor meid! ga nou maar lekker stappen en amuseer je heel fijn :dansendesmiley: en voor het berichtje te sturen moet je naar mijn profiel gaan en vanonderen aanklikken. succes, laat maar weten of je je geamuseerd hé? :kusje:

July 29, 2005 om 17:28
:hi: ben heel erg blij dat je je goed vermaakt hebt, enne ja...het is logisch dat als je een paar wijntjes of biertjes gedronken hebt, de emoties de kop opsteken hé? Trek het je maar niet aan, je zult nog wel zo van die "dipjes" krijgen maar je zult je hoofdje wel boven water houden hé? IT'S NOT THE END OF THE WORLD.....IT'S THE END OF A BAD EXPERIENCE....
:kusje:
August 6, 2005 om 19:13
Koekkoek!!!!???? Waar is ons Nathalieke dan ???
heb je je verstopt ????
:knuffel:
Belleke
August 7, 2005 om 17:04
Ah, ok, ik maakte me al een beetje zorgen, nou goed, ik hoor dat je wat bij bent gekomen ? :no: :zweep: zo niet hé Natje ?
Pas op want Belleke is je virtuele :debster:
I'll be watching you ! kop op! de slechte week is weer achter de rug ? we gaan er nu weer tegenaan hé ?
Mijn lijntje wil precies niet meer naar beneden, maar het komt wel in orde, ik denk dat mijn lichaam nu effe zegt: segh, laat me nu eens ff met rust ja?
HIHI :gheghe:
:bye: :knuffel: :kus2:
August 14, 2005 om 12:00
Hallo! hier ben ik weer, What's up girl???
gaat het al wa beter ? ja hé? en hoe gaat ie met het "lijntje"?
wil het ook een beetje lukken ?
la me gauw iets weten ok?
:bye:
August 21, 2005 om 08:28
hoi, Nat,
het is een beetje stil rond mij omdat ik een nare :prikjevandezuster: in men oog heb gehad onlangs, ik heb een oogaandoening en moet om de paar maanden een cortisonespuitje in men oog prikken (erg pijnlijk) en dat maakt dat ik niet te lang mijn ogen mag belasten (weinig pc, weinig lezen en tv. voor een tijdje) maar dat komt wel goed (enfin het komt niet meer goed want het is een permanent letsel en het kan niet operatief verwijderd worden of zo) maar ik bedoel maar dat ik binnenkort weer een beetje beter kan zien. met men lijntje gaat het weer terug goed, dus we blijven happy! Met jou ook alles kits ? Laat maar es ff iets weten hé?
:kusje:
Belle :schorpioen:
September 9, 2005 om 18:33
hello Beauty,
long time no hear.......Is everything ok?
:jezelfknuffelen: Belle :schorpioen:
September 11, 2005 om 08:17
Helllllloooooooooooooow ! :dag:
howdie, hier ben ik dan weer, ja hoor goed zo, joggen met de hondjes is perfect, extra beweging hé? ben blij dat het je goed gaat meid, met mij ook alles TOPPIE (+) het lijntje blijft goed dalen, ik ben bijna op mijn streef ! ga dan nog voor enkele kilootjes extra, voor een beetje reserve weet je wel en dan kan ik stabiliseren (OEF) met me oog, nou ja, het gaat wel weer (door die spuit dan) tot we 2 maanden verder zijn en dan moe ik er weer 1 laten zetten,
nou ja, er zijn ergere dingen in't leven hé? zo, nu mij ff reppen, moe naar het moederhuis, mijn zusje heeft een babytje gekregen én mijn schoonzusje, dat wordt dus rennen van één ziekenhuis naar het andere hihi leuk leuk leuk
dikke :kus2:
tot horens hé ?
Belle :schorpioen:
November 18, 2005 om 21:11
PIEP PIEP, eath to .......Mars?????...........................
Where are you girl ??????
alles ok ?
groetjes,
Belle
November 18, 2005 om 21:11
PIEP PIEP, eath to .......Mars?????...........................
Where are you girl ??????
alles ok ?
groetjes,
Belle
November 20, 2005 om 09:30
Hey meid, wat geweldig!!!!!!!!!!10 KG ERAF ,,, SUPER !!!! NICE GOING GIRL!
Bij mij wil het niet zo vlotten, ben lang zitten schommelen vind het wel jammer want ik wil écht naar die 60 kg toewerken maar ik voel me eigenlijk nu al supergoed in me velleke, dus las ik nu effe een pauze in om mijn lichaam effe "onbetaald verlof" te gunnen, hihi, ik let nog wel op hoor, maar ik doe het niet zo strategisch meer weet je ? Nou, komt wel goed hoor! die 60 haal ik nog wel, het zal alleen iets langer duren dan de "ultimate" die ik stelde!
wat Dafje betreft: NEE, ze is echt helemaal weg! ze had het laatst heel druk met haar nieuwe studie nadat ze haar werk kwijt was, de verbouwingen thuis en wat familiale beslommeringen weet je wel, het kostte haar wel veel energioe en dat maakte dat ze niet veel meer tijd over had om nog een zinnetje in haar dagboek te schrijven, ik heb daar begrip voor hoor, het enige wat ik erg jammer vind is dat ze niemand heeft gewaarschuwd weet je wel ? zio ineens je profiel verwijderen zonder iets te laten weten vind ik echt wel jammer, ik hoop dat het haar heel goed zal gaan en hoop stiekem dat ze ooit weer ineens "terug" is. (hopenlijk komt ze ineens 20 kg bij en dan moet ze wel terugkomen hihi) NEE HOOR !!!! grapje!
Meid ! een hele fijne zondag nog en vooral DOE ZO VOORT!!! je bent echt goe bezig
groetjes,
Belle :schorpioen:
:kusje:

November 20, 2005 om 09:34
P.S. LEUKE :foto: trouwens.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan