Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, June 26, 2005

Tonneke woog op het moment van schrijven 78.00 kg (bmi: 32.05).

Nou zeg, daar ga ik dan met dit warme weer drink ik als een gek, maar ga met m.n gewicht zelfs wat omhoog en blijf ne steken. Ik dacht als je veel water dronk dat je dan ook sneller afvalt. Nou ben ik ook al drie dagen niet echt naar de wc geweest. Dat is ook onverwachts, want meer water betekent toch betere afwerking ?? Of hebben jullie daar ook andere ervaringen mee??
Nou allemaal weer veel succes de komende week !!! Een halfe kilo eraf, MOET KUNNEN !!!

June 27, 2005 om 06:03
Hoi Tonneke,

Dank je voor je berichtje. Die bmi staat nu inderdaad heel duidelijk aangegeven. Laat je niet gek maken. Ik denk dat in jou geval elk pondje een grote winst is!. Gewoon water drinken als je kunt ( ik kan dat namenlijk niet, word misselijk bij de gedachte dat ik twee liter water weg moet werken). Het reguleerd vanzelf. Om af te gaan gebruik ik kruiden thee van kneip. Geen tot weinig kramp, smaakt verschrikkelijk ( met twee zoetjes is het weg te werken), Maar werkt wel.

Zeg die halve kilo dat lukt jouw toch zeker!! Ik ga m'n rode vlaggen tijd weer in dus mijn gewicht zal wel weer omhoog vliegen, maar dat betekend wel dat ik volgende week weer een leuke week heb, dan vliegt het er namenlijk weer af.

Hou vol, hoofd omhoog, laatje niet kisten en duik niet in de koelkast!!!!!!!!

Groetjes Hanneke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan