Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, June 26, 2005

Wommes woog op het moment van schrijven 91.40 kg (bmi: 31.63).

Hallo allemaal,

Helaas is de hoorzitting niet uitgepakt zoals wij gehoopt hadden.:muwhahahaha:
Binnen 5 minuten werd ons al verteld dat ze niet van gedachten gingen veranderen, ze vinden dat de school aangetoond heeft dat ze handelingsonbekwaam zijn. We hebben dus niet eens een kans gehad om echt bezwaar te maken. Ik heb er wel geeist dat ik mijn verhaal mocht doen (meer voor mezelf). Ze zeiden nog dat ze veel respect hadden voor de manier waarop wij voor onze zoon vechten:bigo: maar ja daar hebben we niks aan!:blaat:

We moeten nu dus terug naar het aanmeldpunt voor speciaal onderwijs(waar we eerder al zijn afgewezen) want zij vinden dat hij daar thuishoort.Nog gevraagd of zij ons kunnen garanderen dat hij daar nu wel aangenomen wordt, maar garanties geven ze niet.

Nou maar hopen dat we daar nu wel doorheen komen anders staat hij mooi op straat.

:kwaad::kwaad::kwaad::kwaad::kwaad::kwaad::kwaad::kwaad::kwaad::kwaad:

Zo dat is eruit. Dus onze welverdiende rust zit er voorlopig nog niet in, we gaan eerst nog een onzekere periode tegemoet. Maar ik blijf zeggen :mijn kind komt op zijn pootjes terecht. Wij blijven als een blok achter hem staan. Wij zien dat hij de capaciteiten wel heeft maar dat ze er op school niet uit komen. Niemand maakt ons wijs dat ons kind achterlijk is.:gheghe:

Nou tot zover dan maar weer.

Groetjes Wommes:vlinder:

June 28, 2005 om 08:01
Goh dit is niet alleen een forum voor dieten om lotgenoten te treffen maar nu ook met dit onderwerp heel herkenbaar. Wij hebben een dochter van vijf en half, "school" vond dat ze achterliep in bepaalde dingen dat doet ze ook wel maar goed gezien de omstandigheden(ziekte man overlijden mjin moeder) vonden wij dat niet vreemd. Wij gingen akkoord met psychologisch onderzoek meer om hun te laten bewijzen dat zij niets mankeerd en dat kwam er inderdaad ook uit.

Maar een excuus van school homaar, maar ondertussen zat deze moeder wel driekwart jaar in de stress vanwege moeder die op sterven lag en dit gedonder op school.


en ze zijn ook zo tactvol he.....(sorry moest ook even kwijt wommes maar ik vind het geweldig hoor vecht maar voor je jongen)


Grobke
June 29, 2005 om 21:54
hoi buuf!!!:vlinder:

leuk dat je ook op deze site zit nu had ik nog niet gezien .

Het is wel raar hoor om je buuf te schrijven op deze site terwijl ik nu aan de andere kant van de wereld zit.

Wat een gedoe ook weer met dat manneke op school zeg, lekker frustrerend is dat. ZE kunnen hem toch niet op straat zetten in feite want hij is leerplichtig!! daar ze op de reguliere scholen dreigen met meldingen vanwege te veel uren missen zouden ze hem dan weigeren??! snap jij het nog ikke niet.:duh:

Ik hoop dat het niet te lang duurt voor jullie iets horen,laat het maar ff weten via de mail ik ben wel benieuwd.

Nu nog proberen ook het lijnen nog vol te houden hoor dat ga ik ook proberen hier maar dat valt niet mee met al dat rare voedsel hier. Werkelijk alles is zoet zelfs het gewone brood.
Ik hoop dat onze container snel hier is kan ik tenminste mijn eigen brood weer bakken ( container staat bij de douane is al een week of 2 in usa hoor!!!)

heel veel groetjes*O*2 en xie je op msn of hier! :bye:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan