Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, June 26, 2005

Daffiedoethetweer woog op het moment van schrijven 99.00 kg (bmi: 31.96).

:hi:

:pf: , ik moet wel even wennen aan de nieuwe site hoor! Moet steeds zoeken waar en hoe ik dingen moet invoeren. Maar goed....In ieder geval was ik weer op de 99 kilo beland, misschien hadden jullie het al gezien in mijn weegdinges. Morgen weer wegen (de officiele), maar ik denk dat het nog wel 99 is.
Vandaag een leuke dag gehad; vanmorgen eerst lekker uitgeslapen. Daarna lekker shake met aardbeien en kiwi gold gemaakt, was lekker joh! 's Middags naar mijn schoonmoeder, koffie gedronken. Daarna naar Terlet geweest, naar de zweefvliegtuigen gekeken. De kids vonden het prachtig! Daarna lekker een eindje gereden en ergens wat gegeten. Echt een ontspannen dagje dus!
Nou, op naar een volgende lijnweek dan maar! Succes iedereen!

:bye: Daf

June 26, 2005 om 16:26
Hee daf, lekker dat de weekend kiloos er weer af zijn. Een hele goede lijnweek gewenst.

Wendy
June 28, 2005 om 04:12
:mail: Alles goed daar ? Afgelopen zaterdag bij puppy's :hund: gaan kijken en jawel, over 7 weken krijgen wij eindelijk een hond !!! Er staat een :foto: op mijn site, zo schattig/ lief/ zacht. Verder gaat de lijn gelukkig weer goed. Ook even een dipje gehad. :regen:
Donna is op moment thuis van school, krentenbaard. Niet ziek maar besmettelijk ! Helaas dus ook niet naar zwemles geweest gisteren. Gelukkig zijn de blaasjes nu aan het indrogen en mag ze morgen weer naar school. En het zit op haar been, met maar een klein plekje op haar voorhoofd (haar erover) . Dus voor de buitenwereld niet echt zichtbaar.
:bye:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan