Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, June 26, 2005

Supersized woog op het moment van schrijven 127.00 kg (bmi: 47.80).

Hallo hier ben ik weer.:hi:

Terug van de camping.Het was heerlijk.:relaxen:Ik heb lekker aan mijn sieraden kunnen werken.Heb weer bijna 2 kettingen af.

Morgen ga ik weer met mijn heller dieet verder.In het weekend op de camping even niet gedaan.Maar ik moet zeggen dat ik wel de hele tijd honger had.:koelkast:
Als ik heller heb ik helemaal geen honger tussendoor.Terwijl de hoeveelheden overdag niet groter zijn dan een normale maaltijd.Op gewone dagen heb ik ook de hele tijd overal zin in.Dus maandag ga ik weer gauw verder.

Die lijn moet naar beneden in mijn grafiekje.Zodat ik dit goddelijke lichaam niet meer in mijn kuitbroeken hoef te hijsen.Maar dat ik er gewoon weer in kan glijden.Nu denk ik steeds dat de droger kapot is en veeeel te warm wordt waardoor alles krimpt.:nocomment:Of zou ik mischien gegroeid zijn? Nee toch zeker.

Als ik straks ooit eens op mijn streefgewicht of (god bewaar me) nog lager uitkom kan ik mijn armbanden dan mischien wel als ketting gaan dragen.Dan heb ik toch een kippennekje,nietwaar?

tot morgen, supersized.:mc:

June 27, 2005 om 04:22
heej supersized,

hier een mede brabantse.
wat is in hemelsnaam het heller dieet..................... ik heb er echt nog nooit van gehoord? maar zo te lezen werkt het goed voor je!!
en ik hoop met je mee, dat je je armbanden straks als ketting kan gaan gebruiken!! wat voor kettingen maak je eigenlijk?

groetjes truusje:hi:
June 27, 2005 om 07:03
ik ben nu wel even blij met mijn droger, anders heb ik niets om aan te trekken, de kleinere maten uit mijn kast pas ik nog niet, en de grotere dreigen van mijn :kont: te gllijden als ze niet uit de droger komen :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan