Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 29, 2005

Bresilienne woog op het moment van schrijven 56.30 kg (bmi: 19.95).

het gaat vooruit
het gaaaaaaaaaat vooruit,
het gaat vooruit
het gaaaaat vooruit,
het gaat verbazend goed vooruit.

x

June 29, 2005 om 08:50
jee dat is een diepe duikeling!!!! Wat ontzettend goed zeg! En je hebt het helemaal zelf gedaan . Top joh! Het gaat vooruit...tududude...het gaat vooruit...Ik ben op het moment echt kei streng voor mijzelf en het gaat nog goed. Als lunch yoghurt op en net een snee volkoren roggebrood. Ontbijten doe ik uitgebreider, met Brinta, melk en fruit. NOG niets gesnoept. Maar weet al dat ik het straks wat moeilijk krijg.

Heb net broek van de Wehkamp ontvangen. maatje 38. Nou, het past nét! Maar ik moet en zal erin blijven passen, dus de motivatie is weer gestegen. :) Op naar onder die 60!

Jij een heeeeeeerlijke vakantie. En ga zo door.

Liefs Suus
June 29, 2005 om 10:53
bedankt voor je leuke berichtje,

maar jou doel is ook niet weinig PETJE AF

RESPEKT

succes
June 29, 2005 om 16:31
jups geneeskunde ja :P jij ook?
zaaaaaaaaaaaalig zeker ja :P
haha hoest daar dan?
xxx
June 29, 2005 om 16:41
ja precies, daar is het ook deels voor hoor.... dat ik niet constant tegen al die negatief ingestelde personen hoef aan te 'lezen'.... ik heb altijd maar de instelling: wil je het anders, doe er dan wat aan..

tuurlijk heb je gelijk dat je persoonlijkheid wel deels mee kan veranderen, dat je tevredener kan zijn met een ander lichaam, maar ik weet niet of tevredener zijn veel met je persoonlijkheid te maken heeft... ik bedoelde ermee te zeggen dat je waarschijnlijk nog steeds op dezelfde manier in het leven staat, praat met mensen, je mening hebt over mensen en jezelf nog steeds niet perfect vind... kortom: mensen moeten niet denken dat ze door afvallen ook een compleet ander mens worden.. tuurlijk kunnen zij wel een poging tot doen, door misschien een wat liever persoon te worden, of hen in ieder geval anders voor te doen...

zozo, wat een verhaal, maar goed geneeskunde... wij hebben ook elke zes weken een blok en dan na die 5 a 6 weken een tentamen, alleen nu aan het einde van het jaar hebben we in plaats van 1 tentamen (die van het einde van het blok) 2, ook een vak dat door het hele jaar gegeven is en nu getoetst wordt: klinisch lijnonderwijs.... is het minst leren van alle tentamens, maar wel moeilijk lijkt me, omdat je vaak precies in moet vullen wat zij willen horen... maar het voordeel is wel dat je er lekker omheen kan lullen (proberen) als je iets niet echt weet... ook met leren is het lastig... maar ja we zien wel.. dit is niet een tentamen dat heel erg is om te herkansen!!! maar doe toch flink mn best!

dikke kuzz reb
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan