Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 29, 2005

Oldschoolmeissie woog op het moment van schrijven 73.00 kg (bmi: 24.39).

Niets is frusterender dan dat gejojo van mij!!!

Sta ik zondag op de weegschaal... 72 kg! dat weekend heel veel bewogen.. hele nacht wezen dansen, gelopen, gezweet in t zonnetje... kortom ikke blij..
ga ik maandag op de weegschaal staan.... 75 (!!!!) kg...

3 (!!) kg erbij....

en vanochtend was het weer 73....

Maargoed, dat komt omdat t waarschijnlijk alleen maar vocht was, wat er aan gewicht af was van t weekend.... maar toch is het frusterend. k weet ook adt ik me niet elke dag moet wegen, maar kan het niet laten. Ik heb nou eenmaal een relatie met mijn weegschaal!

Ben in ieder geval met een dieet begonnen, waarvan ik denk dat het voor mij wel gaat werken. Zijn in ieder geval de dingen die ik neit kan laten staan (leven op crackers, fruit en weinig calorie arme dingen werkt voor mij gewoon niet, ik loop heel de dag met een honger gevoel, en uiteindelijk moet ik aan mijn vet-kick toegeven dan,..)

Ben vanaf gisteren begonnen met het Atkinson dieet. Dat houdt in dat je (in het begin) weinig tot geen koolhydraten eet... en later wel iets meer wat je opvoert... Wat je dus wel mag zijn vetten. Vlees, vies, boter, eieren kaas.... groenten. dat mag allemaal wel, maar dingen zoals aardappelen, brood, rijst en pasta's zijn uit den boze. Ik denk dat ik dit wel vol kan houden!

We zullen zien, of het effect heeft... :D

en.... elke avond (GEEN UITZONDERING) skaten! ga t mezelf echt verplichten, gisteravond netjes gedaan, ondanks mijn keelpijn en verkoudheid, en moet zeggen, voelde me een stuk lekkerder erna. Komt nu tenminste los ook!

xxx

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan