Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 29, 2005

Boerin woog op het moment van schrijven 112.10 kg (bmi: 40.20).

We zijn weer in de race, 112,1 vandaag. :afgevallen:

Wat een onweer vanacht. Wij slapen op 10 meter afstand van een schuur en de klappen waren niet van de lucht. Nu is het hier broeierig benauwd. Gisteren ben ik voor het eerst in ik denk wel twee jaar weer eens op de :dikkekontopfiets: gestapt. Jeetje dan merk je pas echt dat je kilo's kwijt bent. Ik had er geen moeite mee om zo'n half uurtje te fietsen. Tot groot genoegen van mijn dochter die het wel leuk vind dat mama toch wel kan fietsen. Had ze erst toch wel haar bedenkingen bij, want zeggen dat je het wel kunt en doen zijn toch twee verschillende dingen in haar ogen. Heerlijk was het. Met een windje in de snoet lekker naar de dijk gereden. Ik ga toch een proberen of we daar ook enige regelmaat in kunnen krijgen.

Ik heb eens een vraag. Ik :skien: ontzettend graag, maar de laatste keer dat we zijn gegaan, ik woog toen tegen de 130kg, kon ik geen schoenen vinden die goed zaten. Zijn er hier mensen die problemen hebben op dat vlak en hoe heb jullie die opgelost.
Ik hoop dat met het verlies van de kilo's dat probleem uit de weg is, maar ik ben toch wel een beetje benauwd voor het feit dat het weer een keer mijn zo wel verdiende vakantie in de war schopt. :grrr:

Nou dames en heren natuurlijk doe je best en ga ervoor.
:wave:
Groetjes hanneke
:jezelfknuffelen:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan