Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 29, 2005

Atie woog op het moment van schrijven 91.20 kg (bmi: 32.31).

Ik heb al een tijd niet gechreven in mijn dagboek. Veel te mooi weer om achter de computer te zitten, ben veel liever buiten. Van de week een goede gezond eten week gehad maar mijn eigen weegschaal geeft niet dat aan wat ik zou willen. Volgens dat "ding" zou ik niets zijn afgevallen. Vanavond bij de WW hoop ik toch iets anders te zien te krijgen. Als dat niet zo is ga ik toch maar lekker gewoon door met gezond eten en bijna niets snoepen want ik voel me er goed bij en ik ga nog steeds voor de terugkomst van mijn eigen oude lijf.
Vrijdag heb ik al vakantie!!!!! Heerlijk!!!!!! Maar eerst nog een aantal verplichtingen. Vanmiddag gasten ontvangen op school, er is een grootse receptie want de direkteur gaat met pensioen. Morgen overdag afscheid voor en door de leerlingen, morgenavond een luxe diner, met bijpassende kleding, pffff. Vrijdag nog even de pijnhopen in de klas opruimen en dan vakantie!!!
Eerst lekker een weekje thuis en dan op weg naar ..... Zuid Frankrijk was de bedoeling maar als de hittegolf daar aanhoudt dan zal ik daar niet naar toe gaan. Aix en Provence is er volgend jaar ook nog wel. Dat is het voordeel van je eigen :kamperen: en lekker op de bonnefooi gaan. Ik zie dus wel waar ik uitkom.
Een ieder die dit leest en nog op vakantie gaat wens ik dan ook een heel gezellige vakantie toe.
Atie

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan