Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 29, 2005

Susanneg woog op het moment van schrijven 61.50 kg (bmi: 21.53).

Even een postje tussen door :D

Ik ben op het moment echt kei streng voor mijzelf en het gaat nog goed. Als lunch yoghurt op en net een snee volkoren roggebrood met magere boter en honing. Ontbijten doe ik uitgebreider, met om 7 uur Brinta, melk en fruit en dan om 9.30 nog een snee roggebrood (sorry Joyce, maar de roggebrood moet eerst op :)).

NOG niets gesnoept. Maar weet al dat ik het straks wat moeilijk krijg.

Heb net broek van de Wehkamp ontvangen. maatje 38. Nou, het past nét! Maar ik moet en zal erin blijven passen, dus de motivatie is weer gestegen. :) Op naar onder die 60!

Allemaal een heeeeerlijke dag, en als je al vakantie heb; geniet ervan. Ik vertrek zondag ochtend vroeg!!!
Heb er al zin in!


Liefs Suus

June 29, 2005 om 10:11
lekker je best blijven doen op vakantie, en laat dat rotting thuis meid alleen maar extra bagage.

je begint in ieder geval wel mijn tips op te volgen dat vindt ik al helemaal geweldig. je moet er eerst toch even over nadenken voordat je iets echt in werking gaat zetten. en na je vakantie zal ik jou wel helpen met een goed schema dan kom je erachter dat lijnen niet zo erg is als het lijkt.

maak lekker je roggebrood op en geniet van je vakantie. neem die broek mee op vakantie, idere paar dagen even aan doen of ie nog past (doe ik altijd) dan weet je of je op gewicht blijft.

liefs
June 29, 2005 om 10:13
en je bent al heeeeeeeelllllllllll goed op weg met je ontbijt.

mijn dokter zei vroeger altijd
ONTBIJT ALS EEN KEIZER,
LUNCH ALS EEN HEER,
en DINEER ALS EEN BOER

kort door de bocht maar hij had wel gelijk
June 29, 2005 om 10:40
ook even een reactie tussendoor;) :
You go girl! Waauw is wel heavy zo één sneetje en yoghurt, ik zou 't nie kunnen (maar ik ben dan ook wel een veel-eter, maar wel een gezonde veel-eter;)) En idd, ontbijt IS belangrijk, ze zeggen dat altijd, maar ik voel 't toch ook wel zo aan.. Als je te weinig ontbijt heb je al direct honger en dan ga je smiddags vroeger eten en dan in de namiddag weer honger and so on and so on...

Eergistren net hetzelfde gedaan met een broek: ze paste mij ook nét, maar was toch maar akelig strak, nuja in mijn stoere "buhu binnenkort gaat dat vanzelf bui"- ze toch maar gekocht. 'k Vind 't ook weer niet goed een broek die zo vrij ruim zit te kopen, want dan krijg ik weer speling en die ga je denk k soms wel onbewust benutten !

Sevves naar training.. boehoe kloteweer.. regen en onweer hier, pfff.. nooo good for me, maakt me zo niet-happy, pff.

Ja met mij gaat 't nu wel ff stijl naar beneden, maar ik maak mij geen illusies hoor, is gewoon veel sporten en warme weer: dan gaat dat al eens wat sneller he... Soit, wel leuke motivatie natuurlijk om het dit weekend ook vol te houden, want dat wordt euh andere koek (Mijn vriendje vertrekt maandag naar Amerika *zoekt weensmilie* en hij heeft pas vrijdag gedaan met examens dus dat wordt feestweekend hehe)

Anywaaaaaaay doet me eraan denken dat ik hem nog wat briefjes moet schrijven (had het gekke idee voor elke dag één, maar ga er zooooooooo niet aankomen he :s), nujaaaaaaaaa

x
June 29, 2005 om 12:21
heej meis...
afgelopen tentamen ging matig, misschien net een 6-je?? hoop het maar wil het nu achter me laten... vrijdag mn laatste tentamen, is het minst erg van het jaar, minst leren en meest op je gevoel doen, misschien dat ik dat wel kan :D we hopen het en anders: ik heb mn best gedaan en ga genieten van mn vakantie dan maar een herkansing een keer :D

verder gaat het dus wel goed met me... geniet van mn vriendje en geniet van het zonnetje en ben best vrolijk ondanks het leren en dat het lijnen niet echt vlot haha!!

maar hoe is het met jou??? hoop dat t allemaal goed gaat!!

hele dikke kuzz reb :P
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan