Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 29, 2005

Snoepkont woog op het moment van schrijven 62.50 kg (bmi: 23.52).

:argh:

wij zijn weer wat aangekomen ipv. afgevallen. Ik eet niet veel maar hartstikke verkeerd. Door de warmte heb ik steeds maar weer de drang naar zout.
Tja en wat smaakt zout, juist ja CHIPS. Dus ik heb het helemaal aan mezelf te danken. Dus: geen recht op mopperen!!!
En dat terwijl ik zondag in vrouwenpolder werd bedolven onder de complimenten omdat ik zoveel (in hun ogen) was agevallen. Zij zien me altijd in november, dus ja nu wel 8.5kg minder. Het was enorm leuk om dat te horen maar ipv dat het me motiveert om verder te gaan, ga ik :vreten: , bah wat een instelling!!
Maar ik heb weer shakes gekocht, alles wat ze hadden, dus ga ik er morgen maar weer tegen aan. Ik kan 6 dagen vooruit, ik moet mijn streefgewicht nu toch echt eens bereiken.

Toedeloei allemaal.

June 29, 2005 om 10:44
kijk niet meer achterom
en ga er weer tegen aan !!!

succes
June 29, 2005 om 12:32
enne wat ben je aangekomen dame dat heb je niet doorgegeven toch, hier begint het eindelijk de goede kant op te gaan ben weer lekker receptjes aan het maken veel beweging, iedere avond in bed buikspieroefeningen (man doet ook mee extra stimulans). En heb niet al teveel lekkere dingen in huis althans niet al te slecht wel lekker mariakoekjes etc. Gaat niet goed in de douche met kids ga effe kijken. Succes met je 6 dagen he.
June 30, 2005 om 01:33
oei dat is zonde. Goed je best doen en dan is die 1,5 kilo er zo af. Zorg voor fruit en eet als tussendoortje een drinkbouillon. Veel zouten en bijna geen kcal. Goed alternatief?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan