Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 29, 2005

Katja woog op het moment van schrijven 64.00 kg (bmi: 23.51).

:dag:

En het onweer is dan toch eindelijk losgebarsten gisterennacht. :regen: Mooi wel. Ik zie dat wel eens graag. Het ziet er nu ook donker uit, ik denk dat het weer gaat regenen.

Vandaag eindelijk een niet zo hectische dag gehad op het werk. zelfs een paar :kersen: meegegeten met de collega's. Mmm...

Straks ga ik naar mijn ouders hun thuis. Mijn zusje maakt zich klaar voor haar galabal... afgestudeerd aan het middelbaar (18 jaar). Bij jullie is dat mavo, of havo ofzo? Anyway, ze heeft een mooi kleedje, gaat zich eens optutten. :-) Best grappig. En natuurlijk gaan we foto's nemen! :foto:

:bye:
Katja

June 30, 2005 om 03:04
Hoi Katja, :hallo:

Wat lees ik nu? Jij ook al aan het lesgeven. Zo'n eerste keer is zeker hectisch, maar ik denk dat jij het zeker in je hebt, de talenten om goed les te kunnen geven en het nog leuk te gaan vinden ook.
Wat was jouw eerste indruk?

Ik ben het niet geworden op de Vrije School. Maar het was wel een redelijk positieve afwijzing. Ze zeiden dat het een goed sollicitatiegesprek was, maar dat ze voor iemand met meer leservaring hebben gekozen. Ik ben erg teleurgesteld dat ik het dáár niet ben geworden. Maar van de andere kant voel ik me ook nog niet helemaal klaar voor een baan voor de klas op een grote school.
Ik heb geen zin om nog op andere scholen te solliciteren. Ze hebben me aangeraden om bijles te gaan geven om leservaring te blijven opdoen.
Van mijn andere sollicitatie (in het hotel) heb ik nog niks gehoord.
Ik heb een paar daagjes gefeest en geluierd en zie ik zit weer in het normale saaie problematische gedoe, Hoe kom ik aan geschikt werk?
Ik heb hier zo'n boekje"Werk dat bij je Past" Maar ik kom er maar niet doorheen. Ik heb er gewoon geen vertrouwen in. Bah, allemaal die zelfhulpboekjes ...
Jeetje, wat ben ik weer aan het klagen. Het leven is toch voor ons allemaal een :duel:

Een fijne dag en succes op je werk!
:knuffel:
Heidi
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan