Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 29, 2005

Rebecca woog op het moment van schrijven 60.10 kg (bmi: 21.04).

heej allemaal :D
hoe gaat ie daar? hiero wel goed! ondanks dat ik ongesteld ben en alleen maar de hele dag moet leren, geniet ik echt van mn leven op het moment..

- heb een super leuk vriendje (waarvan ik trouwens niet mag afvallen, omdat ie me te dun vind!! whahaha zulke vriendjes moet je hebben, die zijn heilig, maar die van mij krijg je niet, want ben nog steeds helemaal super super verliefd op hem :D)
- ga twee of zelfs drie keer op vakantie.... ben al een beetje voorgebruind in de tuin afgelopen weken door het leren dus dat geeft me meteen een mooier kleurtje en geeft me dus meteen weer wat meer zelfvertrouwen en zin in alles!!
- weeg 60 kilo, das een super gewicht voor een lengte van 1.70.. mag echt niet klagen en zeker niet na alles dat ik heb bereikt --> 15 kilo afgevallen, maar vooral --> al meer dan een half jaar op gewicht blijven!!!

heb me weer meer dan ooit gerealiseerd dat het leven een stuk leuker en fijner en makkelijker is als je je gewicht accepteert en misschien niet eens je gewicht, maar gewoon hoe je bent.. je bent zo, je probeert dingen te veranderen, maar je persoonlijkheid zal niet mee veranderen, je bent nog precies dezelfde als met 20 kilo meer.... misschien ben je wel wat mooier, maar hoe jij over jezelf denkt en tegenover het leven staat is nog steeds hetzelfde... dus accepteer dat je jezelf toch nooit voor 10000% kan accepteren, er is altijd wel iets waar je niet gelukkig mee bent... doe er wat aan of laat het links liggen maar ga er niet over klagen, er zijn genoeg andere erge dingen in het leven.... het allerbelangrijkste is dat je geniet en blijft genieten en alles uit je leven haalt dat er inzit!!

een hele dikke kuzzzz reb :P

June 29, 2005 om 13:27
Heeeeeeej meisje!

Fijn dat het zo lekker met je gaat! Sja zie je hier niet veel, maar is logisch nietwaar..Love en zo..:D

Hopen dat je een voldoende hebt voor je tentamen. En succes met je laatste tentamen :)

Liefs Susanne
June 29, 2005 om 16:27
Hallo,

ik ben belgisch, en heb in Leuven gestudeerd. Ik kan wel zeggen dat ik het in mijn tweede jaar ook heeeeeeel erg onrealistisch vond dat ik effectief ooit arts zou zijn, maar ondertussen is het dus zover. De tijd zal echt wel voorbij vliegen hoor. Gewoon doorbijten.

Ik wens je nog heel veel succes met je examens en je verdere studie en kom nog wel eens een kijkje nemen hoe het met je gewicht gaat. Maar eerst ben ik aan een welverdiende vakantie toe.

Groetjes,
ilse
June 29, 2005 om 16:29
waaaaaaaa zalig, ook geneeskunde ofwat?:)
June 29, 2005 om 16:36
Ja, net eerste jaar overleefd in Diepenbeek, klein uniefje in België met als reuzenvoordeel dat we er zeswekensysteem hebben en de laatste periode dus niet speciaal druk was !! 'k vind 't echt wel superleuke studie, zwaar soms dat wel.. maar we hebben echt al boeiende dingen gedaan zoals lijkjes dissecteren en een dagje in 't operatiekwartier mogen meekijken! Nét echt:)

Btw over je nieuws: je zegt wel dat je persoonlijkheid niet mee zal veranderen met het afvallen.. maar daar kom je tohc ook pas op als je al mooi op gewicht bent en weer veel meer tevreden bent... Dus mss ben je nu een tevredener persoon en heeft het er toch iets mee te maken?:)

Nuja hoedanook vind 't super zowat positieve niet-klaag-berichtjes te lezen;)

Prettige avond nog!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan