Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 29, 2005

Saps woog op het moment van schrijven 68.50 kg (bmi: 28.51).

Zoooo...... eventjes de :pc: ingepikt, hi hi hi.

Lieve buddies, jullie hebben helemaal gelijk en ik moet het gewoon weer strenger aanpakken. Het nu eenmaal mijn probleem zodra ik ook maar iets afwijk dan kom ik aan.

Overdag gaat het al een paar dagen goed en volgens de BO normen, dat doe ik trouwens alweer weken. Alleen 's avonds kook ik niet meer alleen via BO maar ook andere recepten, wel de hoeveelheden. Blijkbaar is dat voor mij toch niet voldoende. Dus weer meer BO recepten. Een klein probleempje nu met mijn nieuwe baan is dat ik nog maar een half uurtje lunchpauze heb en niet meer makkelijk in de gelegenheid ben om boodschappen te doen en dat deed ik eerst natuurlijk om de dag. Dus moet ik nu in het weekend voor de hele week boodschappen doen en om de week heb ik dan de woensdag extra. Moet daar nog even een ritme in vinden. Voor mijn nieuwe buddies, ik werkte eerst in hilversum vlakbij de groest en nu in Huizen, niet vlakbij het winkelcentrum. Uiteraard is met de auto alles wel weer in de buurt, maar ja, dan nog maar 30 minuutjes. Afin, heel verhaal, ik werk eraan.

Was wel met de auto vandaag hoor, ik moest de post halen en dus wat boodschappen, konijn van de buren vanmorgen eten geven enz. enz. en o ja, het regende vanmorgen en ik ben wel echt een mooi weer fietser !!

Straks naar aquarobics en dan betijds naar bed, ben moe, het was een drukke, wel leuke, werkdag.
Allemaal een hele fijne avond -)
doei doei

June 29, 2005 om 16:06
Hoi Saskia,

Rot he, wanneer je je ttoch eigenlijk goed aan je dieet houdt en toch niet afvalt. Kost heel veel moeite om dan toch gemotiveerd te blijven. Zo heb ik echt weken tegen de 70 kilo aan zitten hikken. Kwam er maar niet onder en ben toen langzaam weer de moed gaanv erliezen en weer meer gaan snoepen.

Maar ik weet van andere buddies: de aanhouder wint en op een gegeven moment gaan die kilo,s er weer af.

Wat dat fietsen betreft: naar mijn werk is toch een redelijk stuk fietsen en dan ook nog tijdens mijn werk, dan fiets ik vaak wel 35 km per dag. Ik ben daarna zo moe en heb zo'n honger, dat ik ga lopen snaaien. Ik kan dan dus beter gewoon een boterham extra eten.
Wanneer ik kort maar intensief op de hometraiener train heb ik minder last van snaaineigingen 's avonds. Een heel verhaal, maar ik hoop duidelijk,

Liefs voor nu en we houden gewoon vol.
Ankie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan