Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 29, 2005

Suuseltje woog op het moment van schrijven 135.00 kg (bmi: 44.08).

Nog een laatste rijstewafel en nu is het 8 uur. Na die tijd probeer ik niet meer te eten. Het ging vandaag ook weer lekker. Dag 1 was eigenlijk het zwaarst, nu gaat het veel gemakkelijker. Als ik honger heb moet ik eerst van mezelf 2 glazen water drinken en dan pas eten. Eerst maakte ik als ik honger had gelijk een enorme stapel boterhammen klaar, nu merk ik dat ik al na veel minder genoeg heb.
Daarnaast probeer ik ook rustig te eten, nadenken wat ik eet en... niet erbij lezen. Normaal kan ik niet eten zonder er iets bij te pakken om te lezen.. al zijn het maar foldertjes. Maar nu doe ik het dus zonder en ik merk dat ik dan sneller vol zit, gewoon omdat ik m'n eten proef.
Ik ben inmiddels wel een beetje een obsessieve psychopatische sociopatische... waterdrinker geworden. Ok, ik overdrijf. Maar het zijn zulke leuke woorden om te typen. Maar heb vandaag vier liter water op. En.... ik ben nu echt een mega zeikerd (op de wc manier dan he. Alhoewel, misschien ook wel op de andere manier, maar dat ga ik natuurlijk niet over mezelf zeggen).

En... (tromgeroffel.....)(spannend he)(nu zou ik dus iets bizars moeten melden)(de spanning stijgt)(zijn jullie al pissig aan het worden?)(zal ik het dan maar zeggen?).... ik heb een nieuwe weegschaal!!!!!
Eey, nu niet zo zuchten van teleurstelling, ik vond het zelf een spannende gebeurtenis! En het leukste komt nog; ik heb me niet gewogen, dat doe ik zondag pas. Ik heb wel m'n hond gewogen (5,7 kg... ok ok, hondJE dus) en 'm gemeten (met m'n geodriehoek). En hij komt op een bmi van 21 uit. Goed he; tenminste 1 met een goed gewicht.
Zoals jullie kunnen lezen breng ik m'n dagen op een verantwoorde en culturele manier door. Ooh ja! Ik heb ook m'n slipper-fetish gevoed (door nog eens drie paar te halen... maar ze lopen zo fijn!!). En ik ben naar het gemeentehuis geweest om een nieuwe ID te halen (die gisteren is verlopen... ik ben altijd goed georganiseerd). Maar: ze waren vanaf 12 uur dicht! Niet te geloven toch. Op en top frustratie maar ik heb me beheerst! Ik heb tot tien geteld en toen een rijstewafel genomen.

Hmmm, ik zit weer eens onzin uit te kramen. Maar ja, ik hallucineer van al het water. Eigenlijk, nu ik erover nadenk, ik lijk wel de Spaanse Inquisitie, met als martelmethode veel water. Dus.. op een rijtje: ik martel mezelf, om van mezelf bekentenissen los te krijgen... ok... wacht:

Aaaaaaaargh... nee, niet meer water...... neeeeeeee... ok, ok... stop... ik beken!! Ik ben nu al een valtaf-addict!

Nee meneer in de witte jas.. ik ben heel normaal. Echt!!
En meneer de rechter, mag ik nog een laatste ding zeggen? Succes aan alle mede-afvallers en sterkte voor degenen die in een dipje zitten!! We kunnen het.

Het laatste stukje typ ik met m'n neus... ik zit in een dwangbuis!!

Liefs Suus :knuffel:

June 29, 2005 om 16:18
Hahahhahahahahahhahahahah
Erg leuk weer suus
:doei:
June 29, 2005 om 16:25
hahaha lekker ding ben jij :P
heb enorm gelachen om je stukje
heerlijk zo'n beetje zelfspot
maarrre: ik weet t zeker, jij komt er wel!!!
dikke kuzz en veel succes, reb
June 29, 2005 om 16:50
Hahaha, geweldig zeg!! :muwhahahaha:

Heb je site met plezier gelezen.

Kom af en toe es bij je langs.

:bye:
June 30, 2005 om 04:26
hoe meer water hoe beter, water zuivert het lichaam. je bent goed bezig, je denkt goed na over je eten knap hoor, het gaat jou wel lukkken

liefs
June 30, 2005 om 10:05
Hoi Suus, (moet alweer stoppen met typen......ff :lian: , plassen dus)
Zo, hier ben ik weer. Jij 4 liter water drinken per dag!! Wauw, ik dacht dat ik veel dronk. (3 liter)
En gefeliciteerd met je nieuwe weegschaal. Laat het je beste 1-x-per-week-maatje worden meid. Ik vind het knap dat je 'maar' 1 x per week weegt. Wat dát betreft span ik de kroon weer: iedere dag óf om de andere dag. :( Ik weet dat het niet goed is. Maar anders red ik het niet, dan ga ik denk ik teveel zondigen.
Denk je wel een beetje aan je hond Suus! Dat arme beestje is niet gewent om zoveel te lopen. ;) Vond het wel leuk dat je zijn BMI opgenomen hebt. Wat voor merk is het eigenlijk? Je hond bedoel ik dan he........niet je fiets.
Suus..........ik wens je succes met het lijnen en go for it! Je kán het!

Liefs Lina.
June 30, 2005 om 15:11
Hoi Suus, :hi:

Hahahah, jij bent echt gezellig gek

hoop dat je die afvalmachine goed gericht hebt, zit nog steeds te wachten.....
:handenoverelkaar:

:knuffel: DD
June 30, 2005 om 15:34
hihi, ja doen we....
ik regel wel dat ie niet tegenstribbelt dan... dan regel jij de maffiafamilie en dan laten we ons ns ff gaan op dat ding :D zeker dat we daarna zo licht als een veertje zijn :P :engel2:

yo go girl, t gaat je lukken!!

dikke kuzz
Onbekend
July 1, 2005 om 05:32
:)) :)) :)) :)) :))
En toch moet ik ieder e keer lachen als ik jou berichtjes lees!!!
Heerlijk.
Succes dit weekend, en bedenk, in al dat water kun je ook heerlijk :zwemmen3:
tot volgende week
:slak: Orange
July 1, 2005 om 05:54
Haha...wat een leuk verhaal! Ik ga jou maar eens toevoegen als buddy want heb wel zin in leuke verhaaltjes op valtaf.nl!

Dikke :kus2: van een mede valtaf.nl verslaafde Marloez
July 1, 2005 om 07:57
heej suuseltjeeeeeeeeeeeeeeeee

slaap je nog?? hahaha
meid alles goed??

groetjes truusje

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan