Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 29, 2005

Bresilienne woog op het moment van schrijven 56.30 kg (bmi: 19.95).

pom-pi-dom...

Regen regen regen ik kan er niet tegen! Anderhalf uur hebben we erover gedaan om bij de piste te geraken. ANDERHALF UUR voor 40km (wat op zich al ver en lang is, maar bon dat ben k zo wel gewend) OVeral waren de wegen zodanig ondergelopen dat we moesten terugdraaien en een andere weg zien te vinden.. En overal bleek die andere weg OOK weer volgelopen te zijn. Uiteindelijk zijn we via 3 nabijgelegen dorpjes er wel geraakt...:hm:
Op zo'n moment ben ik toch wel blij dat ik echt dé meest positieve en motiverend coach van de wereld heb ofzo.

Training op zich ging dan ook verbazend goed.. al voelde m'n beentjes vrij moe (deze morgen ook al 20*100 gelopen...) 'k Moest een 600-400-300-200 en liep altijd mooi één secondje sneller dan vooropgesteld.. Gezien de omstandigheden best wel braaf dus! :vis: Heb ook de deelnemerslijsten van het Bk gezien... Sta 15de, beste 12 gaan naar finale;.. Zou zoooooooooo cool zijn om erbij te zijn, maar 't gaat natuurlijk onwaarschijnlijk hard moeten gaan..& die bk's zijn altijd tactisch enzo... afwachten!


Nu lekker mt 't vriendje chatten.. jaja de arme jongen heeft nog examens en ik als afleidmiddelbij uitstek moet dus uit zijn buurt blijven... heb meelij heb meelij:)

x

June 29, 2005 om 17:23
Hoi hoi!
Dat had je goed gelezen, hihi!
Het is nog maar net 2 maanden uit met mijn ex-vriend en hij heeft me veel pijn gedaan. Echt gekwetst op heel wat vervelende manieren.
Ik kijk er nu al anders tegenaan omdat het geen zin heeft om nu verdrietig in een hoekje te zitten. Dat heb ik vroeger veelste vaak gedaan als iets me niet lukte zoals ik het wilde... inclusief de zak chips erbij natuurlijk.
Doordat de relatie uit is stel ik mezelf weer als eerste prioriteit. Ik ben er achter dat ik de laatste 2 a 3jaar van de relatie mezelf uit het oog verloren ben. Niet goed natuurlijk. Ik had de realtie echt niet willen missen want ik heb ook veel leuke dingen meegemaakt en de negatieve dingen van toen maken me nu veel sterker.
Yep, het gaat beter als ooit tevoren met me en ik hoop voor iedereen dat ze die belangrijke draai in het leven kunnen vinden! Je voelt je meteen een heel stuk gelukkiger en zo kun je je streef ook makkelijker halen EN behouden!

Veel liefs en super-veel-succes van Suus :strand: :tulpje:
June 30, 2005 om 06:29
haai haai, heb je ff toegevoegd als buddy, vond t wel gezellig met je gisteravond ;) en allebei geneeskunde dus dat is ook leuk ;) + dat ik graag jouw gewicht zou willen hebben hahaha!! xxx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan