Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, July 2, 2005

Supersized woog op het moment van schrijven 127.50 kg (bmi: 47.99).

Heee hebben jullie me gemist?:knuffel:

Was weer even op de camping.:kamperen:Vanaf a.s. vrijdag krijgen de kids vakantie:vakantie: en dan ga ik (denk ik) 6 weken op de camping staan.Met tussenposes om te wassen:wasmachine: en te douche thuis.Want je begrijpt natuurlijk wel hoe dat gaat met mij in zo'n openbare:douchen: douche. Dat zijn van die vacuumzuigers.Als je erin staat kun je je niet bewegen,laat staan afdrogen.
T'is dat ik veel badschuim gebruik anders zat ik vacuum gezogen in de doucheruimte.
En dan heb ik het nog niet eens over haren wassen gehad.Als je die ingeshampood hebt is of het water op of ijskoud.Voordat je het uit kunt spoelen.
Als je dan blijft wachten tot je weer warm water kunt pakken hebben er al 33 mensen:drukte: aan de deur staan te rukken of er nog wel iemand in zit.
Het zweet :zweten:breekt me dan uit .Waardoor ik dan dus weer opnieuw moet douchen.Maar als ik dan alsnog weer een poging doe om mijn haren uit te spoelen is het water weer op.Waaahhh!!!:douche:

Dus douche:badderen: ik thuis!En voor de rest van de tijd stuur ik de familie uit wandelen en was me van top tot teen in onze "riante"caravan.:caravan:
Maar het heeft 1 voordeel.Als ik dan toch naar huis moet kan ik meteen even een berichtje voor jullie achterlaten.:chat:Hoef ik jullie ook geen 6 weken achterelkaar te missen.:loveme:

Voorlopig duurt het nog een week voordat ik weg ben.

Allemaal weer succes met lijnen,Supersized:mc:

July 3, 2005 om 07:17
gezellig dat je er nog een week bent :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan