Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 3, 2005

Marianne65 woog op het moment van schrijven 66.40 kg (bmi: 24.69).

gisteren een lekker daggie gehad, ging nog even boodschappen doen op m'n werk, en nu blijkt dat de meiden van zaterdag volgende week er nog wel zijn (ik dacht dat ze al op vacantie waren), en nu dus afgesproken dat ik nu dus al een week vrij ben, dus heb ineens vakantie ;-))) HEERLIJK.... thuis gelijk de gang opgeruimd, alles even van de kant af, uitgezocht, dingen weggegooid, 3 deuren lekker gesopt. Lekker gevoel. Wat later met mijn zus afgesproken dat we hier gingen bbq-en. Was erg gezellig. En vandaag even langs mijn schoonouders, daarna bij een muziekkorps kijken wat een tryout heeft voor het wmc (wereld music concours) in kerkrade ,waar wij gaan kijken op de afsluitdag en hun dus ook moeten spelen. Ze zijn al 3 jaar kampioen dus spannend. En daarna uit eten met het bestuur van de fanfare waar Willem voorzitter van is. Dus weer een lekker ontspannen daggie. Heb wel net een pijnstiller genomen want de pijn is nog niet echt te doen in mijn mond, word wel beter maar toch.
fijne dag allemaal en van de week ga ik lekker weer actief sporten, is de afgelopen week met mijn mond ook helemaal niks geweest. Even die extra cal. van gisteren en vandaag verbranden.
Fijne zondag allemaal. liefs Marianne

July 4, 2005 om 03:48
Leuk, onverwacht een weekje vrij. nou maar hopen dat het weer een beetje beter wordt, en ach, anders met een mooi boek op de bank, das ook lekker toch. liefs, marleen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan