Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 3, 2005

Malvira woog op het moment van schrijven 61.80 kg (bmi: 25.39).

Gisteren heb ik mijn diëet zowat opzij gezet. Ik heb niet echt gesnoept, nee. Maar ik heb niets gewogen of zo voor mijn portie spaghetti, ik heb gewoon gegeten. Ik heb alleen 2 eetlepels olijfolie gebruikt. En als dessert, een ijsje zonder suiker van IJsboerke + magere slagroom. Maar ik heb mij niet durven wegen. Dat is iets voor morgen. Niet dat ik veel wil eten vandaag maar ik wil mijn dag niet verpesten! Ik ben toch niet van plan om te snoepen, hoor.

Toch iets opmerkelijk: wij zijn gisteren iets gaan drinken in een theesalon, en iedereen rondom ons aten. Wij hebben karakter getoont en alleen thé gedronken. Ik was zelf verbaasd ervan!

Maar vandaag, iets anders. Wij zijn laat opgestaan, dus wij hebben gebruncht. Ik heb hier en daar wat gegeten. Altijd iets genomen zonder suiker en zo. 's Avonds, kalkoenbrochetten met pataten + vel + zelfgemaakte provencaals sausje. En als dessert ijsje zonder suiker + light slagroom (wel 2 keer genomen). Morgen wegen en wat strenger met de dieët want dinsdag is Weight Wachters-dag!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan