Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 3, 2005

Paps woog op het moment van schrijven 95.60 kg (bmi: 27.05).

Hallo wieditookleest,

Het is inmiddels weer zomer, en dat is best een nadeel voor mij als afslanker. Niet dat ik zwaarder aan het worden ben, ik klaag een beetje onterecht want ik val nog steeds langzaam af, maar sporten is er niet echt bij met de temperatuur bij mij op zolder. Met 33 graden ga ik niet een uur of anderhalf staan crosstrainen. En aangezien ik meestal probeer te sporten als mijn dochter slaapt, kan ik ook niet zomaar weg om te gaan fietsen of zo. Maar ja, hopen op iets koelere tijden en er dan weer stevig tegenaan.

Ik heb weer lekker een paar maten kleinere kleren kunnen kopen. Vroeger droeg ik een vage diktemaat als 656 voor broek en nu kan ik dus weer een gewoon een 52 aan. overhemden gezakt van 46 (waarbij de boord moest openblijven) naar 41 waarvan het boordje gewoon makkelijk dicht kan. :bow: Toch wel grappig dus!

Maar ook heel raar! Ik ben nu bijna een jaar bezig, en dat is eigenlijk al erg lang, toch is het beeld wat ik van mezelf heb blijkbaar zo vastgepind, want ik heb elke keer als ik een foto van mezelf zie, dat ik even goed moet kijken van goh, zo ziet een ander mij nu dus. En ik niet alleen. Ik kwam laatst mijn eigen vrouw een keer tegen toen zij uit haar werk naar huis ging, en ik gauw wat eten ging scoren voor dat ik moest gaan werken, en toen moest zij ook even goed kijken wie die kerel was die in de verte (ca 150m.) zo fanatiek liep te zwaaien. Raar allemaal dus.

Nou dat was het weer voor een paar maanden, ik kap er weer even mee, voordat het (weer) een verhaal wordt waar je een kwartier over doet om te lezen...

Nou iedereen een prettige, plezierige en relaxte (enzovoort) zomer en eventuele vakantie toegewenst. :zonnen: Wees zuinig met de inname, je bent er zelf bij als je een paar kilo naar binnen propt, en je mag dan misschien wat minder lekkere dingen eten dan je zou willen, maar je kunt na afloop zo heerlijk trots zijn dat je het toch weer hebt kunnen weerstaan!! :ja:

groetjes van Paps :dag:

July 12, 2005 om 08:34
hoi hoi paps,
hoe heb je dit in gods naam voor elkaar gekregen om zoveel :afgevallen:
ik blijf nu al een tijd op het zelfsde staan.
heb jij tips voor mij????
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan