Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 3, 2005

Ed1971 woog op het moment van schrijven 70.50 kg (bmi: 24.11).

Heel erg bedankt weer voor alle lieve reacties. Voel me er zeker door gesteund! Heb al eerder verteld dat ik best een vervelende periode achter de rug heb. Onder andere ervaring met iemand waarvan ik dacht dat er sprake was van oprechte vriendschap die me van de ene op de andere dag heeft laten vallen (totaal negeren) maar zelf te laf was om dat te zeggen (en het door haar vriendje liet doen). Ook veel spanningen thuis en erg veel stress op werk. Was voor mijzelf een logische verklaring om vreetbuien te hebben. Maar da's natuurlijk niet goed he, want zo heb je altijd wel een excuus.

Mede dankzij jullie reacties heb ik het idee dat er mensen zijn die me toch steunen, ook al ken ik jullie natuurlijk niet persoonlijk. En dat doet me wel goed. Misschien mag ik meteen een rare vraag stellen. Kan iemand mij vertellen wat een "buddy" precies kan betekenen in dit verband en zijn er mensen die hier positieve ervaringen mee hebben? Natuurlijk meteen de volgende vraag: WIE WIL ER BUDDY VAN MIJ WORDEN? Ik heb het al gehad over stokken achterde deur en die blijk ik echt nodig te hebben. Ik ben zelf gewoon te slap, ik geef het ruiterlijk toe, hahaha...

Vandaag gewogen en best wel geschrokken alhoewel ik het heb zien aankomen: weer kilo's erbij in plaats van eraf. Nu moet ik wel zeggen dat met 3 barbecues en 2 etentjes in 1 week het zo ongeveer onmogelijk is om te lijnen, haha. Ik heb me dan ook behoorlijk laten gaan en berouw komt altijd na de zonde en ik heb nu dan ook spijt.

Ik wil m'n riem weer een gaatje (of twee) strakker kunnen zetten binnenkort en ga weer meer water drinken (heb ik me in ieder geval voorgenomen). Ik heb ook m'n streefgewicht bijgesteld naar 65 kilo, dus ruim 5 kilo er af. Dat moet te doen zijn. Op zich ben ik niet heel zwaar maar ik wil gewoon van m'n buikje (zeg maar gerust BUIK) af. En da's lastig als je teveel dingen lekker vindt en de 30 bent gepasseerd he. Ik ga in ieder geval m'n best doen om geen ecxuus meer te bedenken om níet af te vallen, ik wil er echt weer voor gaan nu. Met een beetje support van jullie, hoop ik. Niet té fanatiek, met mate dus, maar wel serieus.

Lang bericht, haha, volgende keer zal ik het weer korter proberen te houden. Als ik eenmaal op gang ben dan hou ik niet meer op. Is net als met eten, hahaha. Lieve mensen, heel hartelijke groeten van mij en ik hoop weer veel van jullie te mogen horen. Groetjes en dikke kus,

Ed

July 3, 2005 om 15:34
Wat vervelend voor je dat je vriendin je zomaar negeert, en zeker helemaal laf dat ze het zelf nioet durfde te vertellen. Hopelijk kun je de verwerking allemaal aan.

Maar ga gewoon door met het programma van WHJE, anders krijg je echt spijt hoor.
je bent al zo goed op weg, nee niet stoppen gewoon doooooooorgaan.

Verder wens ik je heel veel sterkte

Groetjes Siska
July 3, 2005 om 15:46
:hi: Ed,

Gewoon weer beginnen want zoals je zelf al zegt; er is altijd een excuus. En dat zie je terug op je :weegschaalblauw:. Zonde van de tijd, kun je beter iets positiefs mee doen vind je ook niet? maar natuurlijk weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om gewicht te verliezen.:@ maar motivatie is heel belangijk en je gezondheid een goede stimulans.

VEEEEEEEEELLLLLLLLL Succes Ed.

p.s. ik voeg je te dan kan ik je zo nu en dan slaan met de spreekwoordelijke stok!:muwhahahaha:

XX Musty (maaike)
Onbekend
July 4, 2005 om 01:54
vervelend ja zo'n vriendin
maar vervelender is een vent te hebben die zijn vrouw bedriegd
en dan niet eerlijk durf te zijn
dat is pas laf!

de groeten terug
July 4, 2005 om 02:08
He Edje,
Wolkje hier...

Ja, zingen was weer perfect
Alleen zondag op de bank hangen ging niet door.
Was even vergeten dat ik nog Lady's day zou gaan op de tennisbaan.
Erg leuk.. Hoor!!!!:hm:
Heb nog wel leuke Gel nagels laten zetten (positief aadigheidje)

Toen hebben we ook nog bij onze ouders ge-BBQ.
Dus ja, de calorieen zitten er weer in en geen gram afgevallen...:kok:

Groetjes Wolkje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan