Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 5, 2005

Geschreven door SmileyBO

Hallo Buddies,

De laatste keer voor we in de auto naar Spanje stappen. Ik begin het soms al Spaans benauwd te krijgen als ik bedenk wat ik allemaal nog wil doen, maar aan de andere kant hebben we niet echt een deadline voor vertrek. We hebben drie dagen om de afstand af te leggen en dat is goed te doen. Gisteren kwam ik tot een voor mij zeer verhelderend inzicht wat ik graag met jullie wil delen.


Ik merk dat ik door BO anders tegen lijnen ( niet dus) ben gaan aankijken. Mijn weegschaal gaat nog steeds tergend langzaam naar beneden. Als ik dan denk hoe snel Marijke en Elly gewicht verliezen ( maar die houden zich ook strakker aan de richtlijnen) en ik zie hoe traag het bij mij gaat, dreig ik soms wel eens de moed te verliezen. Gisteren bedacht ik me dat ik in dit tempo nog wel drie jaar bezig ben. Vervolgens bedacht ik : So what, het voelt toch immers helemaal niet als lijnen, maar gewoon een andere manier van eten. Was een heel belangrijk moment voor me. Ik ga dus gewoon door.

En ja, de weegschaal gaat nog steeds langzaam naar beneden, ook de kleren laten het zien. En verder voel ik me langzamerhand weer in mijn kracht staan. Het gaat dus gewoon lekker met me. *O*2

Ik hoop voor jullie dat het hier ook weer mooi weer wordt. Ik zal af en toe aan jullie denken. Over ruim drie weken ben ik hier weer :)

Veel liefs,

Marianne

July 5, 2005 om 18:39
:hi: Marianne,

In eerste instantie wens ik je alvast een heel leuke vakantie toe...

Langzaam afvaalen is en blijft nog steeds de beste methode hoor... Geen last van andere kwaatjes, je lichaam dat zich mooi kan aanpassen aan de nieuwe toestand... Best wel goed dus...

Suc6 met je weerstand op vakantie.... ;)

Liefs,

Mario
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan