Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 5, 2005

Wombat woog op het moment van schrijven 58.00 kg (bmi: 21.05).

:ja: 63.5
Het viel me gisteren opeens op dat mijn boodschappenkar bij de supermarkt er tegenwoordig anders uitziet. Er zitten bijna alleen nog maar verse dingen in, vaker verse vis, ik let voortaan op de calorien bij het kiezen van yoghurt, heb zelfs volkoren pasta en zilvervliesrijst en al een paar keer tofu genomen. Ook was ik nooit zo'n fan van kipfilet, maar dat staat ook steeds vaker op het menu en dus niet meer die lekkere kluifpoten... Ik had altijd ontzettend veel rundergehakt in de diepvries, lekker makkelijk, nog steeds, maar wel afgewisseld met voldoende andere dingen.
Ook ben ik niet meer zo vatbaar voor de aanbiedingen, ik kocht namelijk altijd een grote 200 grams Cadbury reep als ze in de aanbieding waren (of meerdere :-) )
In plaats daarvan koop ik lekkere noten en gedroogde vruchten als vijgen en dadels. Niet goedkoop maar wel veel gezonder als de snoep en koek. En tot mijn grote verbazing kan een pakje Tim tams koekjes nu wekenlang onaangeroerd in de kast liggen.
:lachuh:
Ik heb altijd al veel verse groenten en fruit gekocht, da's denk ik het voordeel van een boerendochter te zijn, thuis kregen we het altijd mee, hier ga ik naar de markt om het groot in te slaan met veel verse kruiden als koriander en gember. Knoflook en uien zijn bij ons vaste ingredienten.
Ja, zou het dan echt lukken om mijn eetgewoonten blijvend te veranderen?
:bye:

July 6, 2005 om 01:02
Ik hoop dat het je lukt.
Maar zo te zien zal het geen probleem zijn, je bent op de goede weg.
Wat ben jij vroeg op zeg!
:petjeaf:
July 6, 2005 om 03:20
Goed joh , die 63,5!!!
Ik ben naar de motivatie aan t zoeken de laatste 2 dagen, maar heb besloten dat ik die vandaag weer teruggevonden heb, hahaha....
Zo, heb gisteren op internet weer allerlei info verzameld omtrent Oz wb korte trips van 3 dagen die van de ene plaats naar de andere plaats gaan, heb er echt mega veel zin in...zit gewoon de weken te tellen, haha....jammer dat het pas in november gepland staat ;)

Zit jij trouwens elke dag op je hometrainer of sla je ook wel eens een dag over?
Ik ga daar ook weer mee beginnen want wegens t slechte weer hier verdwijnt t fanatisme om elke avond te :pats: hahaha...

Werkse vandaag!
July 6, 2005 om 05:03
Heya!

Ik kan de Goldcoast dus wel overslaan als ik het goed begrijp ;) Ga sowieso naar Byron Bay, probably via een 3 daagse tour vanaf Sydney via Australian Backpackers...dan gaan we ook naar een wijnproeverij en verschillende nationale parken en via Port Macquarie en Coffs harbour, tevens spoedcursus sea kajakken en surf raften (lijkt me wel chill)....Mn tante heeft australische vrienden in Brisbane, dus daar ga ik ook langs en vandaar uit naar Cairns, snorkelen uiteraard en :vis: bekijken, hopelijk geen sharks!!!!! Dan Darwin en Kakadu en vanuit Darwin naar Perth...Ik kan dan vanuit Perth terugvliegen naar Amsterdam...
T is een lekker vol schema en kan zijn dat als ik daar ben ik ineens weer iets anders besluit (aard van het beestje), maar voorlopig is dit het idee :)))
Op zich is t wel lekker dat het nog even duurt, want daardoor kan ik heerlijk via internet uitzoeken wat er allemaal te doen is ed....De voorpret alleen is al geweldig :D
Dus alle tips zijn welkom hoor!!!!!!
July 6, 2005 om 06:50
THANKS!!!!!!!!!!!

Ik zou ook heel graag nog wat extra weken gaan, maar helaas...kan niet langer weg :(
Allez, kameelrijden staat nu op mn lijstje, lijkt me echt helemaal te gek, hahahahaaa....En ik kom zeker bij jullie langs, kunnen we gaan shoppen ;)
Ik ga van de week eens even op mn gemak al die sites bekijken die je hebt opgegeven, heb er ECHT zin in :)))
Moet eerst nog naar Dublin en Venetie, ook heel gezellig en leuk, maar daar sta ik af en toe niet eens bij stil, hahahhaaa

Mucho divertido esta noche!
July 6, 2005 om 08:06
Haha :)

dat gaat helemaal goed komen! Ben wel een beetje jaloers op het leventje dat jullie daar leiden.... Het relaxte gevoel straalt er gewoon vanaf!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan