Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 6, 2005

Marianne65 woog op het moment van schrijven 67.50 kg (bmi: 25.10).

Hihihi, niks in de planning schreef ik gisteren, nou eeehhhh, ik ben ineens gaan schoonmaken, mijn ramen van binnen gezeemd, en al het houtwerk eromheen ook meegenomen, en ja bij de gordijnen zat toch ook wel spinnenrag..... dus gelijk de helft van het plafond stofgezogen..... vooral langs de kantjes zaten van die sliertjes spinnenrag... , wat een stof op de hoge kast..... (die neem ik denk ik 2 keer in het jaar af, vandaar) toen alle banken van z'n plek, ook daar schoongemaakt, en toen de vloer geschrobt, we hebben plavuizen en eens in het jaar doe ik ze met een harde borstel. (normaal stofzuigen en dan met een natte doek, maar nu dus echt boenen), is trouwens een leuke activiteit die een hoop cal. verbrand zag ik bij de fitclub, ;-) Toen nog de televiesiekast helemaal uitgezocht en opgeruimd, nog even bij m'n schoonzus langs voor de tekst voor een kaartje voor mijn schoonvader die 80 word en een feestje geeft, eten gekookt, weer heerlijk een recept van bodyon, spinazie met pasta en pijnboompitten, makkelijk en erg lekker vind ik, en toen met de kids naar Ikea, waar we voor relatief weinig geld (52 euro) zijn geslaagd voor 2 bedlampjes, 1 burolamp, 12 glazen, een dekbedovertrek, een glazen waterkan, en een afwasborstel. Al met al een geslaagd dagje, en vandaag dus de ander helft van de kamer...... dus aan het werk.
Fijne dag allemaal..... liefs Marianne
ps ik ben blij dat we elkaar weer hebben weten te inspireren, ik lees opbeurende berichten bij jullie, ga zo dooor........en gisteren inderdaad de eerste dag dat ik bijna mijn mond niet meer heb gevoeld, ik kan nu ook weer voorzichtig aan de andere kant eten, alleen moeten de hechtigen er nog uit, die wel irriteren. Zal ik een schaar pakken??? (is niet verstandig denk hihihi)

July 7, 2005 om 03:01
wats gebeurt???? wauw, wat een activiteiten ineens zeg. gek is dat he, ineens zo'n schoonmaakaanval. heb ik ook heeeeel af en toe. En nog goed voor de lijn ook, dus 2 vliegen in 1 klap. Nou meid, ik kan jullie weer iedere dag gaan volgen, want internet doet het weer thuis! Joepie! Fijn dat je mond bijna beter is, laat die hechtingen maar lekker zitten hoor, geen thuiswerk daarmee! liefs, marleen :kiss:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan