Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 6, 2005

BigAngel woog op het moment van schrijven 55.20 kg (bmi: 21.03).

Bonjour allemaal,

Ik ben weer in het land :nederland:....was liever in Disney :frankrijk: gebleven maar helaas, je kunt niet alles hebben natuurlijk.

We hebben 6 onvergetelijke dagen achter de rug....als je daar bent vergeet je de hele wereld om je heen en is het echt alleen nog maar.....MAGIE!!!!

Het huisje was fantastisch, een paar kleine dingen daargelaten heb ik er helemaal niets op aan te merken. Het park, waar de huisjes in stonden, was ook hartstikke leuk, echt van alles te zien en te doen ook. Er was natuurlijk een restaurant, een saloon, een zwembad, een indianenkamp, een soort boerderij met allerlei dieren (paarden, pony's, een koe :bikini:, een aantal ezels, schapen :blaat:, hangbuikzwijnen, eenden en ganzen, oh ja, ook nog een reuze konijn en kippen en hanen) en niet te vergeten "het winkeltje", dit was heel erg goed uitgerust en ze hadden dan ook een breed assortiment levensmiddelen. Dus dat was helemaal handig, we hadden wel vanalles van thuis bij ons en we hebben dus daar niet veel gekocht maar wel makkelijk om van alles achter de hand te hebben mocht je het nodig hebben.

Het ontbijt was lekker en ruim voldoende (niet echt WW vriendelijk, maar ja....). We konden iedere morgen het ontbijt vers gaan ophalen (4 croissants, een half :stokbrood:, boter, jam, jus d'orange, koffie, thee en chocolademelk). En lekker dat het was, de croissants waren 's morgens nog warm en het stokbrood heerlijk vers.

Het huisje was schoon en netjes ingericht. Er waren voldoende handdoeken aanwezig en je kon bellen met de huishoudservice en dan kwamen ze poetsen, dus daar geen klachten. Het personeel was heel vriendelijk en er waren zelfs een aantal personeelsleden die probeerde om Nederlands te spreken. Dat klonk heel grappig. Er was een :afwas:machine (waar ik wel aan zou kunnen wennen hoor, thuis heb ik die helaas niet) en een :magnetron: aanwezig in het huisje. Ik had was kant en klaar gerechten meegenomen (wel WW vriendelijk, waren zelfs van de WW) en die zijn allemaal schoon opgegaan. Lekker makkelijk, een paar minuutjes in de magnetron en smullen maar. Dat is nog een makkelijk :kokkerellen:. Ook voor mijn vriend had ik kant en klaar maaltijden, alleen niet die van WW (hoeft echt niet af te vallen, er mag zelfs wel nog wat bijkomen hahaha) dus.....

We zijn twee keer wezen uiteten, ook beide keren niet geheel WW vriendelijk. De eerste keer zijn we gaan eten in een steakhouse waar ik 350 gram lendebiefstuk met :patat: heb gegeten, en dan natuurlijk nog een nagerecht (waarom ook niet, die dag heb ik gewoon niet geteld)!! :smullen:
De laatste dag zijn we gaan eten in zo'n typisch Amerikaans hamburgerrestaurant, dus dat was behoorlijke vette hap. Daar heb ik lekker een Magic Cheese Burger en :patat: gegeten. Ik had er wel nog een salade bij gepakt maar die was gewoonweg niet om te eten dus die heb ik snel maar weer weggegooid. Dus dat was ook wel heel lekker :smullen: moet ik zeggen.

In het park zelf was het de afgelopen dagen een :drukte: van jewelste. Het vrijdags viel het allemaal wel mee, maar zaterdag en zondag kon je over de koppen lopen. Het 's maandags viel het dan wel weer mee en dinsdag was het alweer een stuk drukker.

En vanmorgen natuurlijk :emielopdeweegschaal:, ik kon het niet laten, ik had me voorgenomen om het niet te doen, maar ja..... En de schade????? Niets bijgekomen en niet afgevallen dus dat heb ik netjes gedaan, al zeg ik het zelf. Morgen is mijn officiële weegdag natuurlijk, dus dat moet ik nog even afwachten, maar tot nu toe is het allemaal goed. Morgenavond meld ik me hier natuurlijk weer met de resultaten, dus dan weten jullie meer, en ikzelf natuurlijk ook.

Het feit dat ik heerlijk en echt wel vee gegeten heb en niet ben bijgekomen (tot nu toe dan) is gelegen in het feit dat we echt wel een actieve vakantie hebben gehad. Iedere dag om 08.00 uur opgestaan en pas om ongeveer 01.00 uur naar bed gegaan. We hebben 2 keer 1 uur in het zwembad gezeten dus dat is ook wel goed voor de bonuspoints :zwemmen3:. En dan natuurlijk nog het wandelen en lopen wat je daar allemaal doet. Ik had mijn stappenteller meegenomen en we hebben echt wel een eind gelopen die 6 dagen (vooral als je meetelt dat we de eerste dag 6,5 uur in de auto hebben gezeten en de laatste dag 4,5 uur). We hebben in totaal 87,5 km gelopen (ik heb het briefje thuis liggen maar ik dacht dat het zoveel was), dus dat is netjes. En dat is natuurlijk dan al helemaal goed voor de bonuspoints. Ik heb ze niet allemaal geteld, maar ik heb wel alles opgeschreven wat ik heb gegeten, en gewoon ingevuld als ik eroverheen ben gegaan. Het heeft zich dan toch gecompenseerd met het bewegen. Heb ook wel een beetje opgelet en ben toch wel met de WW bezig geweest, dus dat zal ook wel schelen, ik heb niet alle remmen losgegooid of iets dergelijks.

Nou, ik zie nu pas hoeveel ik alweer getypt heb, dus ik ga het maar eens afsluiten en hier op het werk nog maar wat doen. Er is nog genoeg te doen, krijg je als je een paar dagen niet hier bent geweest, maar dat is niet erg, want als ik niets te doen had was de kans denk ik redelijk groot dat ik in slaap zou vallen. Ben behoorlijk moe en heb gelukkig over 2 weken weer 3 weken vakantie en dan kan ik dan bijkomen van afgelopen vakantie.

Hoe is het verder met iedereen gegaan sinds dat ik weg ben geweest, is er nog wat spannends gebeurd hiero???!!!

Nou dat was hem dan weer tot morgen.

Veel liefs,
Angelique.....:debster:

July 8, 2005 om 03:51
:petjeaf: hoor hoe jij die dagen door bent gekomen!! Knap dat je je zo hebt kunnen beheersen. Ik zou toch denk ik hebben ach heb vakantie we zien na deze 6 dagen wel weer :verlegen:

Goh je hebt inderdaad wel heel wat km. gemaakt.. lekker zeg!! ja dat heb je dan vaak helemaal niet door he als je in zon park wandelt.

Succes morgen met meten en wegen, en het zal vast (+) zijn wat je hebt het erg netjes gedaan zo te lezen! :wave:
July 10, 2005 om 15:02
Hi :debster:
Je bent erweer ....
Ik zie dat je een leuke vakantie hebt gehad en dat je het geweldig hebt gedaan (qua gewicht dan natuurlijk)
Goed hoor.
Zo zie je maar, als je op een gezonde manier bent afgevallen reageert je lichaam ook niet zo heftig op een keertje exta eten. En daarnaast extra beweging !!
Wel een lekker gevoel, he?
Veel succes in de komende week
:dag:
KaatjeV
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan