Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 6, 2005

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Zo, lekker van mijn vrije dag genieten. Ik ben nu al terug van koffievisite bij mijn ouders en boodschappen doen. Dat betekent dat als Luna vanmiddag wakker wordt (ze moet eerst nog naar bedje toe), dat ik dan lekker de hele middag met haar leuke dingen kan doen. Als zij slaapt, ga ik het huis doen, maar dat is al redelijk netjes, dus ik zal niet lang bezig zijn.

Misschien ga ik zelfs vanmiddag nog wel even lekker in bad. Ik kijk wel even.
Ik heb eigenlijk verder niet veel speciaals te melden. Oh ja, misschien een goede tip...ga geen boodschappen doen als je trek hebt. Ik heb me echt bij de koek, snoep en chipsrekken weg moeten trekken. Ik stond met een heerlijk zak M&M's in mijn handen, maar ik weet dat als ik het koop, dan is die zak vanmiddag leeg, en daar krijg ik vreselijke spijt van. Ik heb daarvoor in de plaats alleen maar een zakje Japanse Nootjes gekocht. Mocht ik me nou echt niet kunnen beheersen dan is de schade niet zo groot.

Nou, ik ga even mijn boodschappen uitpakken en ik spreek jullie misschien later nog wel.

:bye:


Nanda

July 6, 2005 om 06:20
wat goed zeg dat je de chips en snoeprekekn weer hebt kunnen weerstaan.

tja gisteren, ik had gesport en had echt oevral trek in...ik heb uiteindelijk 2 eindeloos kaneel op, een klein zakje skittles en en paar zoute stokjes

ik hoorde trouwens dat die japanse mix ook nog niet zo best is...je kunt het beste nog die zoutestokjes eten. Ik neem tegenwoordig ook wel eens zo'n zakje snack a jacks...als t zakje leeg is is het goed..:tipvandedag:

hier gaat t vandaag wel goed, al merk ik dat ik erg veel trek heb...heb nu al mijn ontbijt een nectarine en mijn kruidkoek op....nu moet ik het vanmiddag redden op mijn lunch en een appeltje...en dan vanavond...hm op water en thee :D

geniet lekker van je vrije dag en je bad. Gaat het inmiddels al wat beter met luna?
July 7, 2005 om 01:37
en ben je er al?
lekker van je vrije dag genoten?

ik heb het vandaag voor de verandering weer eens lekekr druk, maar post maar gewoon een berichtje, als ik tijd heb stuur ik zeker iets terug!

liefs Suus :moveyourass:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan