Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 6, 2005

Ans woog op het moment van schrijven 73.60 kg (bmi: 22.97).

Ik blijf een beetje steken dus de 73 en 74 en eigenlijk vind ik het niet zo erg om hier even op te blijven hangen! Ik ben er helemaal niet mee bezig en wissel slechte eetdagen af met gezonde. Dit stabiele gewicht gaat als vanzelf!

Op gewicht blijven is ook een kunst en van mij hoeft het allemaal niet zo snel te gaan. Over een tijdje weer eens twee kilo ofzo afvallen en dat handhaven en zo in brede lage trappetjes naar beneden lijkt me heel gezond en makkelijk vol te houden. Ik heb het idee dat ik zo echt mijn leefgewoontes aanpas en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!

Succes allen!

July 8, 2005 om 02:28
:hi: Ans

Je hebt groot gelijk dat je ff stabiel wilt blijven. Je hebt gewoon een mooi gewicht nu en als je dat vol kunt houden is het ook prima. Ik heb eigenlijk wel een beetje hetzelfde. Das ook een beetje omdat het op dit moment niet echt lukt en ik ga morgen lekker op vakantie. :kamperen: in Normandie! MMMMM!!
Die laatste kilo's komen nog wel, maar nu ff niet.

Nou meid, hou lekker vol en ik spreek je!

Liefs en :kiss: Annemiek
July 23, 2005 om 05:09
:hi: Ans!

Volgens mij ga je vandaag met vakantie. Ik weet niet of je dit nog leest voor je vertrekt, maar ik wens je in ieder geval een waanzinnige vakantie. Geniet er maar lekker van.
Tsja....dat :nietroken:..... ik zou het graag proberen, maar momenteel heeft het niet snoepen nog even prioriteit. Misschien als ik m'n streef gehaald heb dat ik dan een serieuze poging ga wagen. Nu zou elke poging gedoemd zijn te mislukken.

Nou meid, een hele fijne vakantie! Geniet ervan!

:kusje: Annemiek
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan