Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 6, 2005

Bresilienne woog op het moment van schrijven 56.70 kg (bmi: 20.09).

Het goede nieuws is:
dat ik écht wel het leukste vriendje heb, ik ben drie dagen onafgebroken bij hem geweest en het was zalig zalig zalig, tentje slapen, samen trainen, baileys drinken, shoppen (jaja), mensen kijken, laat-verjaardags-etentje and so on and so on...

het verdere goede nieuws is dat 'k blijkbaar ook hele leuk vriendinnetjes heb, vriendinnetjes die dan bovendien nog een superdeluxezalig appartement aan zee hebben, een zee waar het (in tegenstelling tot hier) niet eens regende... Maw; filmpje hier, zeeduik daar, zandloop her en der, samen koken, terrasje and so on and so on..

Nog verder goed nieuws is dat 'k (ondanks...) super in vorm ben qua lopen... Al moet ik ook weer niet té voorbarig worden.. But things are going well... heb in tien dagen veertien looptrainingen gedaan en heb het overleefd zonder ook maar de minste tegenzin en de voet doet het relatief goed. Nu nog twee dagen rustig en dan Bk... i'm ready for it.

Het middelmatige nieuws is dat dat supervriendje van daarnet voor een maand in Baylor zit, which is thousand miles away (texas) en ik dus in één klap m'n lief, beste vriend, grote trooster, trainingsmaatje, blablablablablaaaaaaaaa moet missen en ik gewoon wéét dat dat nog een feest gaat worden.

Het slkechte nieuws is dat dit weekend vol zat met 25jarige trouw etentjes, "einde vakantie tractaties", pizza-evenings and so on and so on...
Nujaaaa gezien mijn "niet-op-dieet"-status die ik iedereen, including me, voorhou moest ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen en nuja;.. U snapt het... De weegschaal blijft maar beter even uit mijn buurt.

Ik ga dan ook - hoe zwak khet ook is- gewoon er morgen keihard tegen aan en weer wegen als ik weer "durf", nu even niet dus... Mijn doel voor zaterdag st'el ik dan ook weer even uit, want lijkt me niet goed om met zo'n slecht gevoel "hoi, meer dan 2kg bobven men streef" te moeten starten...

Hoedanook, ik blijf gaan en vooral voor die tijd gaan.. Lopen gaat goed en MAG me gewoon niet te hard vergeliken met de anderen... Uiteindelijk telt toch alleen maar die tijd en die plaats en al heb ik er nu misschien niet ALLES aan gedaan.. Toch wel b-i-j-n-a alles..

Ik ben dus back on track... Feestjes van de baan en komende weken worden strak.

écht wel

x

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan