Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 18, 2005

Jeannine woog op het moment van schrijven 59.00 kg (bmi: 23.34).

Vandaag maandag vrije dag. Heb niets gedaan voor mijn werk.Moet ik morgen inhalen.Uren personeel doorfaxen enz.Heb uren aan mijn PC gezeten voor de flauwekul. Ben opzoek gegaan naar een huis voor mijn dochter.Valt niet mee om op korte termijn iets betaalbaars te vinden in Maastricht.Ze woont momenteel nog in haar eigen huis maar dit moet verkocht worden i.v.m.echtscheiding.Ben even de stad ingeweest en kon de verleiding weerstaan om niet op een terasje te gaan zitten.Want in het zonnetje smaken de olijfjes en een heerlijk glaasje koude wittewijn zo lekker. Dus werd het Hema met een koekje en zwarte koffie. Vanavond heb ikopmijn balcon mosselen gegeten, heerlijk.Het was heel gezellig.Bill is blijven eten en is even naarzijn huis en komt hier slapen want we moeten morgenvroeg naar de groothandel. Onze zaak gaatom12 uur open en daarom moet ik om 11 uiterlijk beginnen met werken. Ik ga nu slapen morgen is weeg dag voor mij.Ikzit bij declub bemoediging.Ben benieuwd.

July 19, 2005 om 16:44
Eindelijk, ik heb mijn moeder overgehaald en deze week eten we mosselen! Dat heb ik ook aan jou te danken want ik vertelde haar over jou... en zogenaamd allen anderen die allang mossels hadden gegeten. Hahaha, ;) een leugentje om best wil mag best, toch? :D
Ik heb van het weekend escargots gegeten in Gent (kreukels)... buitengewoon heeeerlijk! Ik had ze ook zo op! Kan jij eigenlijk zowat alles klaar maken? Ook kreeft? Ik ben dol op schaaldieren, mjammie.
Nu heb ik wel genoeg gepraat over eten zeg! Hoe gaat het zo verder met sporten? Doe jij er nog iets extra's bij? Ik sport dus wel, maar de laaste tijd heb ik niets gedaan. Ik doe Aikido, een verdegingssport. Eigenlijk, om eerlijk te zijn, heb ik er helemaal geen zin meer in. Ik zoek weer een nieuwe uitdaging! Weet jij er nog 1 die niet al te duur is?
Heej, ik trek morgen mijn skates aan! Dan heb ik in ieder geval iets te doen wat ik nu leuk vind!
Veel liefs van Suus :tulpje: en we gaan ervoor he!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan