Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 18, 2005

Wombat woog op het moment van schrijven 58.00 kg (bmi: 21.05).

:jezelfknuffelen:
Met welk goed nieuws zal ik beginnen....
Natuurlijk met de kilo's!
Ik ging vanmorgen nogal zenuwachtig op die weegschaal staan omdat ik er een paar smuldagen op heb zitten, zoals verwacht had de Griekse vrouw van mijn neef zich behoorlijk uitgesloofd, ik zal jullie niet verlekkeren met alles op te noemen maar het was veel en erg lekker.... en werd afgesloten met een enorme schaal met sticky date pudding met caramelsaus + cream + ijs... jaja, die Grieken weten wel hoe het moet.
Maar wat schetst mijn verbazing; vanmorgen is de weegschaal 62 KILO!!!!!!!! *O* Ik heb onregelmatig en niet echt gezond gegeten de afgelopen 6 dagen, veel meer alcohol gedronken dan normaal en niet gefietst.
Heb ook maar meteen opgemeten :meetlint: 73 cm dus ook weer een cm minder.
Ik merkte het wel aan mijn nette broek, die zakte bijna van mijn kont toen ik hem aandeed Zondag, en die zat een paar maanden geleden zo strak dat ik er niet met goed fatsoen mee voor de dag kon komen ;)

Het andere grote nieuws is we een award gewonnen hebben Vrijdag:
:1: Excellence in Design & Innovation using Australian Hardwood
Deze worden uitgereikt door Victoria, de staat waar Melbourne in ligt, nu gaan we daarmee ook de landelijke awards in die in November worden gehouden. Spannend!
Het was ook de eerste award voor het bedrijf waarvoor ik deze serie meubelen heb ontworpen, een Vietnamese familie business hier in Perth. Zij waren ook erg blij en dat hebben we Vrijdagavond gevierd met een enorm Vietnamees eetfestijn, ik zal jullie wederom de details besparen, het was heerlijk en ik vermoed een beetje minder vet dan de Griekse uitspatting maar natuurlijk veel te veel...

Vannacht weer in Perth aangekomen en geniet nu van mijn kopje thee in de zonneschijn. Heerlijk!
Moet wel hard werken de komende tijd want er was erg veel belangstelling voor mijn werk opeens na die lezing en die award, er komt schot in de business!

Ik wens jullie allemaal een goede lijnweek (+)
Groetjes uit :australie:

July 19, 2005 om 02:50
:party: :party: :wave:
YOU DID GREAT MATE !!!!!!!

Superrrr! Gaaf dat je die award hebt gewoonen en uiteraard die 62 kilo (+)...
Wanneer zijn die landelijke awards in november? Dat moet ik dan natuurlijk in de gaten houden, haha...
Geniet vandaag lekker van alle behaalde successen en neem nog even een dagje rust, want straks ga je omkomen in het werk :)))

:haveaniceday:

M
July 20, 2005 om 03:10
:hi:

Lig je al bedolven onder een stapel met opdrachten????

Kun jij mij vertellen of het met binnenlandse vluchten veel goedkoper is om die van tevoren te boeken of kan dat ook als ik in Oz ben? Ik wil me niet teveel op data vastleggen tijdens het reizen, maar ja, als eerder boeken de helft scheelt bij wijze van spreken, dan boek ik mn eindvlucht van Darwin naar Perth al eerder. Ik ga ongeveer een maand en wil vanuit Perth weer terug naar Nederland vliegen op 5 december...Ga volgende week mn ticket boeken tijdens bijeenkomst van Australian Backpackers...

:knuffel:
M
July 20, 2005 om 07:45
Wat is die vegimite waar jij en mandyshadow het over hebben???? val ik daar van af??? Want dan ga ik dat eten in november en niet die tim tams, hahahaha.. Ik heb alweer een hostel gespot waar je gratis pancakes krijgt voor ontbijt, als dat ongeveer dezelfde zijn als in Cuba, dan weet ik al dat ik veel ga aankomen, die waren namelijk super lekker, mjam!!!!
Wordt er in Oz vnl vlees op de barbie gegooid of mag ik ook vis in folie er op neerleggen :), ik ben wel van plan om af en toe te koken, maar ja...bbqen is natuurlijk wel erg leuk!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan